ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Mini Clitoral Pump
 Mini Clitoral Pump  Mini Clitoral Pump

Mini Clitoral Pump

Artikelnr: 12410
 
SEK:355kr
Antal:
Penetrating Mini Clitoral Pump

Om du letar efter ett roligt och spännande sätt att förbättra din intima kvinnliga massageupplevelse, gör penetrerande Mini Clitoral Pump en stor leksak att lägga till din samling. Designad för extern massage och penetration, kommer denna unika leksak lägga till en helt ny dimension av roligt och en känsla av äventyr till varje speltid. Oavsett om du letar efter en sensuell upplevelse att njuta av på egen hand eller letar efter nya sätt att lägga till romantik till din relation, kommer vår feminina vibrerande pump kontrollera alla dessa lådor.

Med en mjuk vibrerande stimulator huvud med knölar, ett enkelt grepp lampa för överlägsen sug, och lätt att använda kontroller, är vår feminina vibrerande pump genialt klar för att hjälpa dig klimax genom kraftfull, intensiv och sexig klitoris massage. Om du letar efter en kvinnlig massage leksak med atwist, och en som är liten och lätt nog att ta i någon resväska, är detta en bra design för att prova hemma eller borta.

Designen är hygieniskt överlägsen och den vibrerande stimulatorspetsen kan enkelt tas bort för snabb och bekväm rengöring. Du kan också anpassa din upplevelse med enkla kontroller, plus grepplampan ger sug runt hela omkretsen för att "surrande" känsla i hela din intima zon. Denna vibrerande pump mäter 2,25 inches x 1,5 inches i storlek och kräver 2 AAA-batterier för att fungera.

Total längd 5,75 cm - 2,25 tum
Diameter 3,75 cm - 1,5 tum
Nödvändiga batterier AAA
Batterimängd 2
Batterier ingår Nej
Vibrationslägen: 1
Hastighetslägen: 1
Vattentät: Nej
Bodysafe: Ja
Material: PVC-plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner