ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 FSG Metal Ben Wa Balls
 FSG Metal Ben Wa Balls  FSG Metal Ben Wa Balls
 FSG Metal Ben Wa Balls  

FSG Metal Ben Wa Balls

Artikelnr: E24207
 
SEK:325kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Metal Ben Wa Balls

I hemlighet stimulera din G-plats och erbjuder en tung vikt att greppa runt, den inre gudinnan silver bollar är idealiska för dem som behöver en ny toning utmaning med extra tillfredsställelse. Njut av Anastasia-stil nöje tack vare dessa avancerade kegel bollar.

"Jag spolar från silverbollarnas ständiga rörelse. De tynger ner mig inom mig, masserar mig internt och gör mig behövande, behövande för sex. Åh, känslan är utsökt." - Ana Steele

Slät, fast metall har använts för att skapa denna tunga kegel motionär. Designad för dem som har använt kegel motionärer innan och nu behöver en ny utmaning, dessa nöje bollar erbjuder en sammanlagd vikt på 221g för att maximera effekterna av din toning och vaginal föryngring.

Var och en av bollarna har en slimmad omkrets på bara 3,75 inches i omkrets, utmanande även de mest avancerade kegel boll användare. Ursprungligen utformad för att bäras liggande, dina muskler ton med fortsatt motion så att du kan bära dem var som helst, precis som Ana.

En stark nylonsladd förbinder bollarna tillsammans och fäster dem vid en stor metallfingerslinga. Den säkra konstruktionen gör att du kan använda dessa silverbollar för analspel om så önskas, med fingerslingan som säkerställer att bollarna inte kan resa under slitage.

En del av Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkänd av författaren E L James. Komplett med presentation låda och levereras med en Fifty Shades of Grey förvaringsväska, den inre gudinnan toning bollar är den perfekta erotiska gåva för fans av trilogin.

Hur man utför Kegel övningar
Övningar är lätta att utföra, helt enkelt knyta din vagina runt bollarna som om du försöker dra upp dem längre inom dig. Clench så hårt du kan och håll så länge du kan och sedan släppa. Upprepa denna övning 10 - 15 gånger i rad och syftar till att göra dina övningar två eller tre gånger om dagen.

Under övningar, silver bollar kommer att röra sig mot din G-plats, fast stimulera din hetaste inre njutning zon och göra toning en djupt erotisk och sexuellt tillfredsställande upplevelse. Lek kan förbättras ytterligare med klitoris stimulering vård av en kula vibrator, vilket gör att bollarna att försiktigt darra inom dig för allomfattande tillfredsställelse.

Längd: 21,6 cm
Omkrets: 10,2 cm
Bastyp: Fingerslinga
Material: Metall
Flexibilitet: Stelbent
Vattentät: Dränkbar
Innehåller latex: Nej
Innehåller ftalater: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner