ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Pdx Mega Grip - Ass Stroker
 Pdx Mega Grip - Ass Stroker  Pdx Mega Grip - Ass Stroker
 Pdx Mega Grip - Ass Stroker  Pdx Mega Grip - Ass Stroker

Pdx Mega Grip - Ass Stroker

Artikelnr: 21555
 
SEK:802kr
Antal:

Pdx Mega Grip - Ass Stroker

Få den perfekta pressen varje gång!

Få grepp om din nästa ströningssession med denna otroliga klämfunktion! Upplev den tätaste, mjukaste och mest realistiska onani på marknaden med Mega Grip Squeezable Vibrating Stroker. Tillverkad av vår ultra-verklighetstrogna Fanta Flesh och innesluten i robust ABS-plast. Denna vibrerande stroker har en mjuk TPU-mellansektion som gör att du kan klämma i den strukturerade hylsan och exakt kontrollera trycket.

Tryck på knappen på den kraftfulla motorn och njut av tio mönster av stickande vibrationer som färdas hela din axel. Skjut in i den supermjuka Fanta Flesh-insatsen och njut av intensiv stimulering, verklighetstrogna känslor och explosiva klimaxer. Tunneln på den realistiska hylsan är kantad med kanaler, revben och små kärleksknutor som retar och omger din kuk med varje slag. Den supermjuka Fanta Flesh är sammetslen på insidan, sveper runt dig som en andra hud och värmer upp till din kroppsvärme. Bäst av allt, den avtagbara Fanta Flesh-ärmen fungerar också som en handhållen stroker för otroliga icke-vibrerande spänningar.

Den avtagbara Fanta Flesh-ärmen har en smidig konsistens som efterliknar känslan av riktig hud. Den invecklade labyrinten av revben, klaffar, vinklar och knölar ger otroliga känslor och stark sug med varje press.

Cykla igenom tio pulsmönster när den kraftfulla motorn ger otroliga spänningar. De stickande vibrationerna färdas hela vägen uppåt för imponerande känslor och explosiva klimaxer!

Lifelike Fanta Flesh Material Vår supermjuka Fanta Flesh efterliknar känslan och värmen från riktig hud. Denna proprietära formel är ftalatfri, latexfri, kroppssäker och kan användas i förtroende med vattenbaserade smörjmedel.

Den mjuka TPU-mellansektionen gör att du kan pressa den strukturerade hylsan och kontrollera trycket exakt och öka sugningen. Du får den tätaste, mest realistiska vibrerande onani på marknaden med den perfekta pressen varje gång!

För att rengöra, ta bort Fanta Flesh-hylsan från plasthöljet och använd leksaksrengöringsmedel och varmt vatten. För att återställa din Fanta Flesh till sin ursprungliga mjukhet och återuppliva den, använd Fanta Flesh Revive Powder över hela stroken, inklusive insidan av onani.

Batteribyte:
Skruva loss (moturs) den vibrerande motorn från botten av strokerns huvudkropp för att komma åt batterifacket och byt ut de 2 AAA-batterierna.

Total längd: 23 cm - 9,2 tum
Diameter: 8 cm - 3 tum
Material: Termoplastiskt gummi (TPR)
Nödvändiga batterier: AAA
Batterikvantitet: 2
Batterier ingår: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner