ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Master Gauge Penis Pump
 Master Gauge Penis Pump  

Master Gauge Penis Pump

Artikelnr: 12659
 
SEK:629kr
Antal:
Master Gauge Penis Pump

Njut av en högteknologisk design, imponerande sug och otrolig komfort med Master Gauge Penis Pump. Dess inbyggda tryckmätare gör det till den främsta innovationen inom trycksatt penispumpsteknik, och dess imponerande storlek låter dig hålla upp din pumpningsrutin när du fortsätter att växa till nya höjder. Penispumpen fungerar med hjälp av en vakuumtätning och trycksatt sug för att öka blodflödet till din penis. Detta skapar en hårdare, fastare erektion för dig och din partner att njuta av omedelbart.

Och på lång sikt, uppmuntrar det imponerande tillväxt i både längd och bredd som dina älskare kommer att svimma över. Den lättlästa tryckmätaren låter dig hålla koll på hur mycket tryck som appliceras på din penis. Den tydliga vakuumcylindern ger dig en upp-nära tittarupplevelse när din penis växer och växer med ökat blodflöde.

Mätningar på sidan av cylindern gör att hålla reda på dina framsteg enkelt. Det lättanvända pumphandtaget låter dig applicera trycket på din kuk med enkel enhandsmanövrering. När du är klar med pumpningen tar en snabbkopplingsventil bort sugningen och släpper din penis omedelbart. Den flexibla, icke-pressande slangen gör att du pumpar bekvämt i alla dina favoritpositioner, och en mjuk TPE-donuthylsa vid cylinderns botten håller din kuk bekväm när du pumpar. Åtta inches av längd och 2,75 inches i bredd är redo att rymma din fastare, längre, och tjockare erektion. Få penis du har drömt om och imponera på dina partners med hjälp av denna avancerade penis pump!

Total längd: 20,25 cm - 8 tum
Diameter: 7 cm - 2,75 tum
Vattentät: Nej
Bodysafe: Ja
Material: ABS Plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner