Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Love Thrust-Her
 Love Thrust-Her  Love Thrust-Her
 Love Thrust-Her  Love Thrust-Her

Love Thrust-Her

Artikelnr: 22326
 
SEK:1132:-
Antal:

Love Thrust-Her

Den stöter, den vibrerar och den värmer upp-den funktionsspäckade Thrust-her är en total orgasmic kraftpaket som alltid finns till hands. Kan hållas i handen eller hands-free i vilken vinkel som helst, den är otroligt mångsidig och perfekt för ensam-tid eller par situationer.

 

En robust bas är kärnan i Thrust-Her, fast lila cylindern inrymmer en kompressormatad stöt-motor, värmande mekanism och vibrationspotential. Glidvänlig, silkeslen silikon penetrationsstången på plats på toppen och det låses på plats med en twist. Försiktigt svullna och subtilt vinklad i spetsen, syftar på G och andra inre sweet spots.

 

Aktivera en, två eller alla tre nöjesfunktioner i LED lyser-gränssnittet. Håll varje knapp i tre sekunder för att låsa upp, sedan cykla genom sju studsande dragkraftslägen och sju mer av pulserande vibrationer. Funktionen för värme värmer Thrust-Her till cirka 40 grader i stunder.

 

Handsfree-stötande är sommarlätt med hjälp av den medföljande sugproppen. Låsning på plats på de flesta släta ytor, skruvar det till botten av Thrust-Her bas. En vridbar arm vinklar vibe från rakt upp till en rätt vinkel-vinkeln låser också på plats och kommer sitta tills leken är klar. USB uppladdningsbar.

 

I ultra hygienisk Elite silikon sanerar den dragkraft-hennes enkelt och grundligt för bra ren kul. Tvätta väl före och efter användning med varmt tvålvatten eller en favoritleksak vård vätska/skum. Var noga med att välja en god kvalitet vattenbaserad formula om ett glidmedel är i play - inte frestas att använda silikon glidmedel som de kan bryta ner materialet. Alltså, är det bäst att hålla detta (och någon silikon leksak) från övriga silikonprodukter. 

 

* Mätningar representerar den dragkraft-hennes utan sugkoppen bifogas.

 

Specifikationer

Längd: 12,25 ”

Införbar längd: 6 ”

Omkrets: 4,9 ”vid största punkt

Bredd: 1,5 ”vid största punkt

Material: Silikon, ABS plast

Specialfunktioner: Flera hastigheter, multi-funktion, temperatur känslig, sug kopp, Allergivänligt, icke-falliska, ftalat fria, stötande Motion, slät yta, USB uppladdningsbara

Färg: lila

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel