ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Love Thrust-Her
 Love Thrust-Her  Love Thrust-Her
 Love Thrust-Her  Love Thrust-Her

Love Thrust-Her

Artikelnr: 22326
 
SEK:1132kr
Antal:

Love Thrust-Her

Det trycker, det vibrerar OCH det värms upp - den funktionsfyllda Thrust-Her är ett totalt orgasmiskt kraftverk alltid redo. Kan hållas i handen eller njuta av händerna fria i nästan vilken vinkel som helst, det är otroligt mångsidigt och perfekt för ensamstående eller par situationer. En stabil bas är kärnan i Thrust-Her, den fasta lila cylindern rymmer en överladdad tryckmotor, uppvärmningsmekanismen och vibrationspotentialen. Skjut in den silkeslen silikonpenetratorn på plats och lås den på plats med en vridning. Svagt svagt och subtilt vinklat vid spetsen, letar det lätt efter G och andra inre söta fläckar. Aktivera en, två eller alla tre nöjesfunktioner med gränssnittet för LED-belysning.

Håll varje knapp i tre sekunder för att låsa upp, cykla sedan genom sju studsande trycklägen och ytterligare sju pulserande vibrationer. Värmefunktionen värmer Thrust-Her till ungefär 104 grader på några ögonblick. Handsfree-tryckning är en komplett bris med den medföljande sugkoppsfästet. Låser på plats på de flesta släta, icke-porösa ytorna och skruvas fast på botten av Thrust-Her-basen. En vridbar arm vinklar stämningen från rakt upp till rät vinkel - vinkeln låses också på plats och kommer att stanna kvar tills speltiden är klar.

USB laddningsbart. I ultrahygieniskt elitesilikon rengör Thrust-Her enkelt och noggrant för att göra rent rent roligt. Tvätta väl före och efter användning med varmt tvålvatten eller en favoritvätska / skum för leksaker. Var noga med att välja en vattenbaserad formel av god kvalitet om en smörjmedel är i spel - var inte frestad att använda silikon smörjmedel eftersom de kan bryta ner materialet. På den noten är det bäst att hålla detta (och alla silikonleksaker) borta från andra silikonprodukter.

* Mätningarna representerar Thrust-Her utan sugkoppen.

Specifikationer

Längd: 12,25 "
Infällbar längd: 6 "
Omkring: 4,9 "vid den största punkten
Bredd: 1,5 "vid den största punkten
Material: Silikon, ABS-plast
Specialfunktioner: Multihastighet, Multifunktion, Temperaturkänslig, Sugkopp, Allergivänlig, Icke-fallisk, Ftalatfri, Kraftig rörelse, Slät yta, USB-uppladdningsbar
Färg: Lila

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner