Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 3B Lift & Love Bröst Duo Pack - spara 12%
 3B Lift & Love Bröst Duo Pack - spara 12%  3B Lift & Love Bröst Duo Pack - spara 12%

3B Lift & Love Bröst Duo Pack - spara 12%

Artikelnr: 252009252008
 
SEK:740:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

3B Lift & Love Breast Duo Pack - spara 12%

3B Lift & Love Enhancer Cream 50Ml

3B Lift & Love Enhancer 90Tabs

Bröstförstoringskräm som hjälper till att förstärka dina bröst på ett naturligt sätt. De unika

bröstförstoringsflikarna hjälper till att göra dina bröst fastare på ett naturligt sätt.

Vad är 3B Lift & Love Bröst piller?


Med bröstförstoring, förbättring och förstärkning ökar i popularitet under de senaste åren har det blivit uppenbart att det också finns många alternativ för att göra detta. 3B Lift & Love Bröst piller kan hjälpa kvinnor att förbättra fast och jämna upp utseendet på sina bröst. Varje lätt att svälja tablett görs med speciellt utvalda naturliga ingredienser som arbetar med kroppen för att upprätthålla goda hormonnivåer och är kända för att bidra till att höja byst området.

Är detta för mig?

Kvinnor som köper bröstförstoring tabletter gör det av många olika skäl. Man kan vara att du kan känna som om dina bröst inte har utvecklat som du ville. En annan kan vara att du känner dig som om dina bröst är inte lika stora eller lika fasta som du vill. En annan orsak skulle vara att du bara vill större bröst oavsett anledning kunde 3B Lift & Love Bröst piller vara produkten för dig.

Hur fungerar det?

Tabletterna arbetar på ett mycket enkelt men effektivt sätt. Ingredienserna i tabletterna spela en stor roll när de härmar hormoner som finns i din kropp under graviditeten som bidrar till att förbättra utseendet på brösten. Detta hormon är känd som östrogen. Med tiden och med regelbunden användning får din kropp för att detta hormon och börjar förbättra utseendet och fasthet brösten.

Multipack Vad ska jag använda?

Vi erbjuder en rad multi möjlighet att göra det lättare för dig att välja och spara. Många första gången användare köper ofta en sats men sedan kommer man tillbaka för mer. Anledningen till att vi har flerpack är så att du kan fortsätta din kur för att få maximal nytta.

När kan jag se resultat?

Även om du kan förvänta dig att se de första resultaten inom 2 månader efter att du tagit dessa piller så är det är för fullständigt resultat viktigt att du fortsätter använda den minst 4 månader. Detta är bara en uppskattning baserad på användarupplevelse. Det kan ta längre tid. För bästa resultat bör du använda i samband med 3B Lift & Love Cream.

Eftersom det är svårt att mäta gradvisa framsteg kan det vara värt att mäta dina framsteg varje 2 veckor.

Är det säkert att konsumera?

Som med alla naturliga kosttillskott bör du kontrollera alla ingredienser före användning för att säkerställa att du inte är allergisk mot något. Om den används enligt anvisningarna bör du inte upplever några oönskade biverkningar. Ät om du är under 18 år och rådfråga din läkare om du är gravid eller för närvarande ammar.

Ingredienser: 600MG SAW PALMETTO BERRY (SERENOA REPENS), 300MG KALCIUM (KALCIUMKARBONAT) (38% RDA *), 
300MG FENUGREEKSÖD (TRIGONELLA FOENUM-GRAECUM), 300MG FENNELSÖD (FOENICULUM VULGARE), BULKINGAGENT:
E460; BELÄGGNING; E464, TRIACETIN (CARRIER), E171, E172II &: 75MG CUMIN SEED (CUMI NUM CYMINUM); FÖRTJOCKNINGSMEDEL; E466, 45MG BLESSED THISTLE (CENTAUREA BENEDICTA);
45MG DONG QUAI (ANGELICA SINENSIS), 45MG CAYENNE PEPER (CAPSICUM ANNUUM), ANTIKAKERINGSAGENTER, E570, E470B, E551.

kosttillskott, rekommenderad dos bör ej överskridas, bör ej användas som alternativ till varierad kost.Bör förvaras utom räckhåll för barn

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel