ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Lelo - HEX Condoms Respect XL 3 Pack

Lelo - HEX Condoms Respect XL 3 Pack

Artikelnr: E27177
 
SEK:106kr
Antal:

Lelo - HEX Condoms Respect XL 3 Pack

Detta kondom är dermatologiskt testat, CE-märkt och snällt mot din hud. 

Passa med världens första designerkondom.
Nu större än någonsin tack vare enorm kundefterfrågan är HEX Respect XL det senaste konceptet för att förbättra LELOs lyxiga kondomerbjudande. Stilfullt packad för att passa användarens livsstil och större i alla dimensioner, HEX Respekt XL är kondomen för större killar som tar sex på allvar, och ta stolthet i deras njutning. Med en diameter på 58mm är Respect XL en av de största kondomerna på marknaden, och erbjuder en sann skillnad från 54mm Original. HEX-sortimentet handlar om djup val.

LELO HEX kondomer har verkligen satt branschen i brand sedan lanseringen 2016. På bara ett år är HEX ett etablerat varumärke, som finns i 21.000 butiker över hela USA, vilket ger LELO: s arv av nöje och lyx i hundratusentals hem. HEX är den första riktiga framgångssasen i denna bransch på årtionden, och Respect XL är kulmen på allt detta arbete. Den andra generationen av den nya vågen av hälsosamt sexuellt uttryck.

LELO HEX Respekt XL. Designer kondom.
Sedan 2016 års lansering av HEX Original har kunderna ropa efter fler storlekar – en större storlek i synnerhet. Så, på allmän begäran, vi är stolta över att erbjuda Respekt XL, en 58mm diameter kondom. Forskning visar att män kan känna en skillnad på så lite som 2mm i kondom storlekar. Den 4mm skillnaden mellan Original och Respekt XL, som begärts av våra kunder, erbjuder lite mer andrum för dem som föredrar en mindre restriktiv passform. För kondomer som passar bättre, må bättre.

Hur fungerar LELO HEX?
LELO HEX levererar styrka, tunnhet och känsla genom sin revolutionerande sexkantiga struktur. Det är den första stora innovationen på flera år, och media över hela världen kallar det en av de viktigaste framstegen inom kondomteknik i årtionden.
Med sin struktur på 350 sammankopplade hexagoner möjliggör HEX en mer känslig och mer intim sexuell känsla, samt en säkrare passform som försiktigt greppar bäraren för att bekämpa glidning. Perfekt slät på utsidan, texturerat på insidan; den sexkantiga webben inom ?exes och sträcker sig för att passa ett brett antal former säkert.

Enskilda celler: Nätverket av celler tillåter ingen kompromiss. På bara 0,045 - 0,055 mm tjock, hex är en av de tunnaste kondomer på marknaden.

Säkerhet: HEX inte bara uppfyller utan överskrider också alla internationella säkerhetsstandarder. Vidare testar vi elektroniskt varje kondom vi skickar för att säkerställa högsta kvalitet.

Unik design: Inspirerad av naturen, formarna design till bäraren som inget annat.

Viktig statistik
- Material: Natur latex
- Tjocklek: 0.045mm Diameter: 58mm (4mm bredare)
- Längd: 195mm (15mm längre)
- Något doftande
- Naturlig färg
- Smörjt (non spermicidal)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner