Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Leather 3-Snap Ring
 Leather 3-Snap Ring  Leather 3-Snap Ring
 Leather 3-Snap Ring  Leather 3-Snap Ring

Leather 3-Snap Ring

Artikelnr: 12712
 
SEK:139:-
Antal:

Leather 3-Snap Ring

Förläng din personliga njutning och uthållighet med den lättanvända läder 3-fästringen. Den fullt justerbar erektion förstärkare är utformad för att ge en erotisk stödjande pass form för maximal sensuell tillfredsställelse och mind-blowing explosioner. Upprätthålla en stenhård erektion för längre med sinnliga läder tillbehör som är perfekt för obegränsade möten.

Super-storlek din erektion och öka din spel tid roligt. Den justerbara förstärkare är tillverkad av mjukt äkta läder och har icke-Tarnishing nickel fria metall snaps för snabb positionering och snabb release. Den förstärkare ringen är utformad för att passa bekvämt runt basen av erigerad penis. De 3 metall snaps ger en justerbar pass form som stöder, förbättrar och upprätthåller erektion uthållighet. Njut av bekvämt stöd för ökad känslighet och utökade sensuella föreställningar.

För att maximera kittlande pirrar och njutning ännu längre, Använd alltid en kvalitet glid medel med denna leksak. Multi-purpose, helt justerbar förstärkare är idealisk för första gången och erfarna användare, och bra för diskret och spontan intim spela. För att förbättra personlig prestanda, glida på fästringen, och justera för att rymma storlek. Snaps kan också öka förföriska spänningar och förlänga kontrollen. Den Enhancers säker pass form levererar lustfyllt orgasmic förnimmelser för att öka varje erotisk rida. Före och efter varje användning, kom ihåg att rengöra läder förstärkare med en leksak renare spray.

Mått: 8  " x 0,5  "/20cm x 1cm (Ring)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel