Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Large Leather Ball Spreader
 Large Leather Ball Spreader  

Large Leather Ball Spreader

Artikelnr: 12714
 
SEK:139:-
Antal:

Large Leather Ball Spreader

Engagera sig i utökad förförelse och intensifierad njutning, med den lättanvända Ball spridare. Den fullt justerbar rem och Ring Combo erektion förstärkare bekvämt passar över upprätt penis och pungen för längre varaktig prestanda, och förhöjd orgasmisk njutning. Slip på remmen och justera push snaps för att tillgodose din komfort och personlig storlek.

Din intima erotiska upplevelser kommer att vara super-sized varje gång. Den förstärkare består av en mjuk äkta läderrem, med lätt justering stålpläterade snaps, och en flexibel, slät gummi ring. Den förstärkare är idealisk för spontan sensuell utforskning vart du än går. Läderrem är utformad för att passa runt basen av pungen, och är lätt justeras för perfekt stöd och kittlande spänning.

Gummi ringen glider över penis för att bibehålla personlig prestation och uthållighet. För maximal otrolig njutning, alltid använda en kvalitet glid medel med denna leksak. Idealisk för första gången och erfarna användare, kan förstärkare användas för solo intim kul, och sinnlig stimulering under parets spel.

Använd remmen för att höja din förförelse, och för att förlänga ecstasy nöje. Gummi ringen ger ultimat erektion stöd så att du kan hålla stenhård för längre tid. Före och efter varje användning, rengör erektion Keeper med en leksak renare spray.

Mått: 2.5" / 6cm (Ring Diameter)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel