ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Lacey Sexy Sista Doll

Lacey Sexy Sista Doll

Artikelnr: 13351
 
SEK:435kr SEK:315kr
Antal:
Lacey Sexy Sista Doll

Ta din självtillfredsställelse nöje till nya höjder med Lacey Sexy Sista Doll. Den erotiska verklighetstrogna uppblåsbara dockan är den perfekta sensuella lekkamraten för bröstälskare. Njut av dina hemliga fantasier samtidigt som du tar full kontroll över din häpnadsväckande orgasmic klimax. Den bärbara uppblåsbara babe är alltid redo att spendera några allvarliga förförelse tid i ditt företag. Pumpa upp henne, och utöva din kärlek pump.

Kärleksdockorna är tillverkade av mjuka och smidiga, oparfymerade ftalater gratis PVC och ståtar med 3 super snäva kärlek passager, en 4-färgs ansikte och vällustig bröst med fasta bröstvårtor. Den välkomnande älskare är den perfekta följeslagaren för första gången och erfarna användare som vill experimentera med självtillfredsställelse överseende.

Utforska upphetsning, stimulering och penetration ecstasy med älskare som alltid är redo för glödheta hårda och snabba kärleksaction. Ge din älskare liv med en lätt att använda, universell handpump. Den helt portabla och uppblåsbara upppumpade älskare kommer att fresta dig att utforska dina vildaste önskningar. Ge efter för varje frestelse och bli kärleksmästare. Utforska Laceys sensuellt snäva vaginala och anala kärlekspassager och vällustiga bröst.

För ökad känslighet och ökad kittlande njutning, använd alltid ett kvalitetstipp med denna uppblåsbara leksak. Före och efter varje användning, kom ihåg att rengöra den verklighetstrogna lekkamraten med en leksaksrengöringsmedel spray eller milt tvålvatten.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner