ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Kiiroo - Keon Duo Pack incl. Stroker
 Kiiroo - Keon Duo Pack incl. Stroker  Kiiroo - Keon Duo Pack incl. Stroker
 Kiiroo - Keon Duo Pack incl. Stroker  Kiiroo - Keon Duo Pack incl. Stroker

Kiiroo - Keon Duo Pack incl. Stroker

Artikelnr: E31173
 
SEK:1945kr
Antal:

Kiiroo - Keon Duo Pack incl. Stroker

En ny standard i interaktivt nöje
Bli en av de första att komma in i den interaktiva världen med den mest kraftfulla automatiserade masturbator för män.

Känn vad du ser. I realtid
Uppleva en mind-blowing orgasm är inte en överdrift! Koppla din KEON till en omfattande lista över interaktivt erotiskt innehåll som produceras av några av världens ledande vuxna webbplatser. Känn varje dragkraft, stöna och stöna i realtid.

Framtiden för onani är här!

Var i kontroll
Att styra hastigheten och längden på slaget är nära till hands med KEON. De taktila knapparna gör att hitta den perfekta stroke kombinationen så lätt som kan vara.

Komfort
KEON:s robusta design är den perfekta formen för det snävaste greppet. Att hålla KEON är enkelt tack vare de intuitiva kurvorna. Hänge dig åt dina önskningar utan distraktioner eller gränser.

Ergonomi
Glöm de besvärliga och skrymmande manliga masturbatorerna från det förflutna. Varje detalj i KEON:s ergonomiska design finns där för att berika dina mest intima stunder.

LED-belysning
KEON:s eleganta belysningssystem har en instinktiv design som reagerar responsivt på dina kommandon. Det ger dig realtidsinformation om anslutningsläget, hastigheten och batteriets livslängd.

Till skillnad från alla andra Stroker
Använd den ensam eller kombinera den med KEON. Vår nya Stroker levereras med en högpresterande ärm som är utformad för att stimulera varje del av din penis med riktig hudliknande textur och förnimmelser.

RealFeel Sensation
Vår strävan har alltid varit att förnya och uppnå produkter av högsta kvalitet. Vi skapade RealFeel materialet för vår nya linje av Strokers. Vår RealFeel formula är kroppssäker och liknar äkta hudliknande mjukhet och konsistens.

Helix Power Konsistens
RealFeel-ärmen har en välkomnande inre textur som är utformad för att maximera ditt nöje. Upplev de mest njutbara förnimmelser som skapas av spiralåserna när du glider in i din nya favoritplats.

Ett helt nytt sätt att ansluta
Navigera den nya världen av interaktiv njutning är enkelt och säkert. Med den senaste generationen av vår app kan du ansluta med vänner, ringa videosamtal, titta på interaktiva videor, styra Bluetooth-aktiverade enheter och text varandra alla på samma plats.

Interagera med din partners enhet varifrån som helst i världen.
Para ihop KEON online med andra KIIROO-produkter, och låt din partner ge dig den touch du längtar efter, oavsett avstånd.

Som det du ser? Känn på det.
Fly till en alternativ verklighet fylld av interaktiv njutning. Kombinera KEON med alla mobila VR-glasögon och interaktivt VR-innehåll. Upplev erotiska videor av hög kvalitet som filmats i 180 och 360 grader, med 3D-stereoskopisk utsikt från topp till tå.

Är du redo att bli bortblåst?

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner