ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Ass-Kicker Vibrating Plug Combo
 Ass-Kicker Vibrating Plug Combo  Ass-Kicker Vibrating Plug Combo

Ass-Kicker Vibrating Plug Combo

Artikelnr: 21705
 
SEK:395kr
Antal:

Ass-Kicker Vibrating Plug Combo

Njut av den mest explosiva utlösningen någonsin med Ass-Kicker med Cockring. Den här bärbara pluggen är helt och hållet tillverkad av vår silkeslen Elite Silicone ™ och fungerar som en prestationsförbättrande kukring, vilket gör att bäraren kan förlänga utlösning och förlänga roligt medan du njuter av otrolig analstimulering. Nyckeln till anallek är att ta det långsamt!

Att försöka anal penetration innan du väcks ordentligt kan vara obehagligt, så låt dig koppla av för att njuta av upplevelsen. Fingerspel är ett utmärkt sätt att koppla av anusen. Anus och ändtarm har inte ett automatiskt smörjsystem som slidan, så använd mycket Moist®-smörjmedel för att minska friktionen och öka njutningen. Med Ass-Kicker med Cockring i röven och ringen lindad tätt runt din kuk, du ' Jag kommer att vara hårdare och starkare än någonsin tidigare! Den super-stretchiga silikonringen sätter press på prestationsnedslag och bibehåller fasta erektioner som håller och håller! Den avsmalnande spetsen på pluggen säkerställer enkel ingång, medan den tunna nacken och den flänsade basen håller den bekvämt på plats även när handlingen värms upp. Bara ett klick på knappen på båda kulorna skickar spännande vibrationer runt din kuk och upp din röv, vilket gör att du blir hårdare än någonsin tidigare!

Vår högkvalitativa Elite Silicone ™ kan bäras hela dagen för långvarig skoj. Rengöring är ett ögonblick efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. Att nå orgasm genom analstimulering är väldigt väckande tack vare områdets höga koncentration av nervändar, och vår Anal Fantasy Collection innehåller leksaker som stimulerar var och en av dessa nerver. Så ge dig själv möjlighet att gå in i en ny värld av bakdörrsalighet ... möjligheterna till nöje är oändliga!

Total längd: 27 cm - 10,67 tum
Diameter: 9 cm - 3,39 tum
Infällbar längd: 10 cm - 3,9 tum
Vattentålighet: Vattentät
Bodysafe: Ja
Material: ABS plast
Nödvändiga batterier: AAA
Batterikvantitet: 2
Batterier ingår: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner