ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Kegel Train-Her Set
 Kegel Train-Her Set  Kegel Train-Her Set
 Kegel Train-Her Set  Kegel Train-Her Set

Kegel Train-Her Set

Artikelnr: 22329
 
SEK:399kr
Antal:

Kegel Train-Her Set

Det var hennes lilla hemlighet. Hon hade börjat med den lättaste kegel tåg-henne nästan två veckor sedan och hade arbetat sig upp till den tyngsta kegel tåg-henne. Först var hon lite nervös för att sätta in något viktat i hennes vagina. Men den lättaste kegel tåg-henne verkade inte så tung och hon fann att när hon placerade den mjuka silikon nära hennes öppning, gled det lätt inuti henne som om det hörde hemma där. Hon njöt av den fulla känslan och intima känslor när kroppen svarade på det, och den sexuella fukt som ibland inträffade när hon bar den.

Hon fann sig sugen på känslan av hennes kegel tåg-henne inuti henne. Snart hade hon velat den tyngre vikten av medium kegel tåg-henne. Hon var så upphetsad att hon nästan inte kunde sova dagen innan hon planerade att bära den! Hon hade burit den i nästan en halvtimme vid olika tillfällen under sin vecka - direkt efter hennes dusch, medan hon shoppade, under arbetet, och även under sin yoga klass där hon fann sig själv blir mer och mer upphetsad som det behagligt skiftade inuti henne med varje ny yoga pose.

Och idag markerade dag 14 av utövar med sin kegel tåg-henne, och tredje gången hon hade burit den tyngsta viktade versionen. Hon kunde inte tro hur stark hennes vaginala muskler kände! Det var som om hon hade en personlig tränare för hennes vagina. Ibland skulle hon sätta in en och öva klämma. Andra gånger skulle hon bara infoga en och njuta av vikten och känslan av att hålla den i. Hon såg fram emot att överraska sin partner i kväll när hon med våld mjölkade hans axel om och om igen under sexspel.

Hon visste att han skulle njuta av dessa nya känslor så mycket som hon skulle. Hon visste också att hennes kegel tåg-hennes uppsättning hade gett henne skulle ge henne ett helt nytt förtroende för hennes sexuella njutning och prestanda. Hon planerade att fortsätta sin kegel träning för att hålla hennes mest intima delar tonas och tätt. Egenvård hade alltid varit viktigt för henne och nu kunde hon njuta av wellness inifrån och ut. Allt handlar om Henne.

Total längd: 7,25 x 1,1 tum / 18,4 x 2,8 cm
Material: Silikon, Metall

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner