Web Statistics

Gratis Lieferung  Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service  

 Dr. Kaplan Penis Extension
 Dr. Kaplan Penis Extension  Dr. Kaplan Penis Extension

Dr. Kaplan Penis Extension

Artikel: 13167
 
SEK:303:-
Anzahl:

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 14 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   

Öka din känslighet och klimax njutning med Dr Joel ' s silikon 1  "Extension. Den exotiska och sinnliga bur-stil design bekvämt rymmer penis och lägger till en extra 1 "till din längd. Den lättanvända förlängaren ger också ytterligare pung stöd för Peak Performance och förhöjd tillfredsställelse. Den erotiska förlängningen är tillverkad av Ultra-mjuk och Super stretchig, utan parfym, ftalat fritt silikon, och mäter en kompakt.

75 "x 1,5"/14,5 cm x 3,75 cm. Skaftet av förlängningen har en galler effekt bur och har en slät, konturen spets. En inbyggd pung ring sträcker för att ge maximal uthållighet stöd under upphetsning, och stimulering för extra njutning.

Den texturerade förlängningen är lätt att använda, bekväm att bära och perfekt för första gången och erfarna användare. Dr Joel ' s silikon 1  "Extension diskret ökar storleken för ökad orgasmisk tillfredsställelse. För att använda förstärkare, helt enkelt glida erigerad penis inuti texturerat ärm och säkra stödringen runt basen av pungen, för perfekt placering och handsfree njutning.

För att öka känslan och otrolig explosiv extas, Använd alltid en kvalitet smörjmedel med denna leksak. Före och efter varje användning, rengör förlängningen med milt tvålvatten, eller en leksak renare spray.

Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel