ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Intimate Pump Purple
 Intimate Pump Purple  

Intimate Pump Purple

Artikelnr: 12418pur
 
SEK:322kr
Antal:
Intimate Pump

Lägg till lite lyx till din intima massage med den nydesignade Clitoral Pump Intimate Pump. Designad i en rolig och girly färg, den feminina pumpen från vår Clitoral Pump samling är en elegant leksak som är liten och lätt nog att resa med, och diskret och vacker nog att lagra var som helst i ditt sovrum. Designad för kvinnor av kvinnor, är denna otroliga massage pump för hela kroppen intim användning. Så du kan skruva upp värmen under din egen personliga speltid eller komma nära och intim med en älskad eller partner.

Den helt nya upphetsningspumpen har en uppdaterad design som innehåller en lätt pressutlösare för att göra sexig stimulering lättare för användaren, plus den lyxiga kroppen har gjorts av vackert mjuk och säker silikon som känns fantastisk på huden. Den feminina pumpen har också en flänsad bas för en säker tätning, överlägsen sugverkan för att öka klitoris känslighet, plus en snabb luftfrigöringsventil i form av en söt hjärtformad knapp.

Tillverkad med kroppssäkra material som mjuk silikon, ftalatfri PVC och ABS, är upphetsningspumpen perfekt att använda var som helst på kroppen, även i de mest känsliga och intima områdena. Mätning 3,5 inches av 2,5 inches, kommer denna pump erbjuder stor täckning och maximal klitoris kontakt för den ultimata massage och överlägsen sugande åtgärder gör det till den perfekta leksaken för apartner på partner förspel. Stilfullt diskret och tillräckligt liten för att passa i dina resväskor.

Total längd 9 cm - 3,5 tum
Diameter 6,25 cm - 2,5 tum
Nödvändiga batterier AAA
Batterimängd     
Batterier ingår Nej
Vattentät: Nej
Bodysafe: Ja
Material: SAN Plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner