ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 India Nubian Love Doll

India Nubian Love Doll

Artikelnr: 13350
 
SEK:435kr
Antal:
India Nubian Love Doll

Spela ut dina vilda och exotiska fantasier med Indien Nubian Love Doll. Den sinnliga verklighetstrogna uppblåsbara dockan är utformad för ultimat intim njutning och ger dig full kontroll över din explosiva klimax. Den realistiska erotiska och helt portabel perfekt älskare är redo för obegränsad hård och snabb kärlek åtgärder när du är på humör för företag. Pumpa upp din lekkamrat och njut av orgasmisk extas. Den sinnliga kärlek dockor är gjorda av mjuk och smidig, oparfymerad ftalater gratis PVC och ståtar med 3 super snäva kärlek passager, en 4-färg ansikte och fasta bröst.

Njut av oändlig upphetsning och stimulering utforskning med den förföriska dunkel älskarinna, och upplev mind-blowing penetration tillfredsställelse. Första gången och erfarna användare som vill uppleva nya nivåer av självtillfredsställelse nöje kommer att njuta av ett oförglömligt möte varje gång. För att få din lockande älskare till liv, allt du behöver är en universell hand pump. Den lätt att blåsa upp, alltid redo, pumpas upp älskare kommer att fresta dig att ge efter för varje erotiska frestelse.

Ge efter, och bli orgasmisk kärlek mästare. Utforska hennes sensuellt snäva vaginala och anal kärlek passager, och njuta av den ultimata avsugning erfarenhet. För ökad känslighet och ökad njutbara förnimmelser, använd alltid ett kvalitetstipp med denna uppblåsbara leksak. Före och efter varje användning, kom ihåg att rengöra den verklighetstrogna uppblåsbara dockan med en leksaksrengöringsmedel spray eller milt tvålvatten.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner