ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 8 inch Strapless Strap-On
 8 inch Strapless Strap-On  

8 inch Strapless Strap-On

Artikelnr: 22165
 
SEK:522kr
Antal:
8 inch Strapless Strap-On

När din fetisch-play kräver bästa möjliga material, bara Fetish Fantasy Elite linje kommer att göra! Tillverkad av 100% medicinsk kvalitet Elite Silikon, denna ultra-premium samling är kroppssäker, allergivänliga, och skulpterade för att excitera. Elite Silikon värmer snabbt till kroppstemperatur och överensstämmer med kroppens konturer, vilket ger användarna den mest realistiska stimulering någonsin föreställt sig. Det är ftalat-fri, latex-fri, nonporous och det säkraste kön leksaksmaterial på marknaden idag!

Få handsfree-stimulering och het, ansikte mot ansikte sex med Strapless Strap-on Dildo. Skickligt böjd i precis rätt vinkel, stannar denna strapless dubbel dildo inne i bäraren med varje passionerad dragkraft. Den ergonomiskt utformade dildo stannar på plats när åtgärden värms upp, så att du kan njuta av handsfree-inträngning utan sele eller rem. Det är bra att använda på båda könen och kan användas med antingen slutet i slidan, anus eller hand. Alla Elite dildos är diskmaskin säker och kokabar, så att du effektivt sterilisera dem utan starka kemikalier eller lösningsmedel.

Om du föredrar att använda en rengöringsmedel, sanering är en kick efter det roliga med Pipedream Toy Cleaner och varmt vatten. Använd massor av fuktig kroppslotion för en extra våt, extra vild upplevelse.                   

Total längd: 23 cm - 9 tum
Diameter: 4 cm - 1,5 tum
Insatsbar längd: 11 cm - 4,29 tum
Bodysafe: Ja
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner