Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Imtoy - Candy Kegel Trainer
 Imtoy - Candy Kegel Trainer Imtoy - Candy Kegel Trainer
 Imtoy - Candy Kegel Trainer  

Imtoy - Candy Kegel Trainer

Artikelnr: E26949
 
SEK:1501:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Din personlig tränare för knipövningar. Håll dig frisk. Var självsäker. Super mjuk, icke-toxisk, hypoallergena Kegel boll. Ansluter till din smarta enhet. Yrkesinriktade kurser som kan vägleda dig. En dedikerad app där du kan följa dina framsteg, nå nya milstolpar och hålla dig motiverad. Du ska bli bättre. Optimerad design för att avsevärt öka effektiviteten. Din bäckenbottens återhämtningstid förkortas. Styrka på nolltid. Anpassningsskede Det första steget för återvinningsmotion är att "väcka upp" de oanvända musklerna, snarare än direkt börja träna dem. Det är aldrig för sent att börja.

Den "uppväckningsfasen"  har totalt 4 faser, varje fas tar mellan 3-15 minuter. Känn din bäckenbotten vakna och återfå sin elasticitet. Avancerade cykliska steg. Den avancerade cykliska steget omfattar promenader, huk-sittning och klättring som läggs till din träningsrutin. Stärka bäckenbottenmuskulaturen, bränna fett i lår, midja och mage. Glow - fortsatt träningsskede Detta har ingen fast programtablå. Det rekommenderas att du tränar 2-3 gånger per vecka i 15 minuter åt gången. För att bibehålla den nya flexibilitet och styrka, hålla den friska lystern. Verklig komfort: Candys 33 mm diameter är lämplig för en stor majoritet av kvinnor. Ta Candy för ett bad: helt sömlös och vattentät .

Oemotståndligt mjuk Candy yttre hud är gjord av 100% medicinsk silikon. Det är super mjukt, temperaturresistent, giftfri, icke-irriterande och allergivänliga. En viskning Candy är super tyst. I ett bibliotek, är den omgivande ljudnivån bara 40dB ... Motorn skulle aldrig höras i ett bibliotek. Perfekt exakt Tryckgivaren är super noggrann med ett omfång på 0-255 i tryck serien. Den samlar tryckdata som gjorts av dina muskler och spårar din träningsstatistik. Varje rörelse ger inspelade data som överförs till app för sammanställning och analys.

Appen följer din utveckling, håller dig motiverad och är lätt att använda. En laddnings revolution Trådlös laddning. Inga portar, inga bakterier, inga problem. Sterilisering på ett enkelt sätt är införlivat i förvaringsväskan har Candy ett kraftfull UV (ultraviolett ljus). Denna innovativa teknik dödar över 270 olika typer av bakterier. Efter ditt arbete är klart, bara skölja Candy med vatten och lägg den i förvaringsväskan för sterilisering, det är så lätt. Perfekt glas för total sterilisering Candy bas är utrustad med 253.7nm ultraviolett strålning som passerar genom specialiserade glas och steriliserar Candy helt.

Specifikationer

  • Färg: Rosa
  • Material: Silikon
  • Yta: Silkeslen
  • Hårdhet:  Medel
  • Vibrationslägen: Multifunction
  • Ljudnivå: Låg
  • Vattentät: Ja
  • Batterityp: Uppladdningsbar
  • Ftalat-fri: Ja
  • Diameter: 3,3 cm

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel