gratis shipping best kundeservice enkelt og sikkert svensk forbrukerbeskyttelse diskret pakke

 Ett Hjarta Fullt av Forspel & Hjerte Fylt med Forspill (NO-SE)
 Ett Hjarta Fullt av Forspel & Hjerte Fylt med Forspill (NO-SE)  Ett Hjarta Fullt av Forspel & Hjerte Fylt med Forspill (NO-SE)

Ett Hjarta Fullt av Forspel & Hjerte Fylt med Forspill (NO-SE)

Artikkel: E27952
 
SEK:169:-
Nummer:

Diskrete pakker

Gratis frakt

100% sikre betalinger

Kjøp nå - betal i 14 dager

Sertifisert e-handel

Rask kundeservice

Forbrukerbeskyttelse

Alltid god pris

 

   

Ett hjärta fullt av FörspelMer än 100 utmaningar för ett spännande förspel!

De 100 inspirerande utmaningarna i denna hjärtformade låda kommer ta ert förspel till nya höjder: Spännande, sensuellt och det kommer få er båda att längta efter mer. Ett sensuellt förspel får er inte bara i rätt stämning, utan hjälper er att slappna av. Den dagliga stressen glöms bort och låter er fokusera på varandra och på varandras kroppar. Undersökningar visar, att sannolikheten för tillfredsställande sex ökar med längre förspel. Det ger er inte bara större njutning idag, utan gör även ert nästa sexuella möte mer intimt och intensivt.

I detta spel är uppgifterna speciellt framtagna för att skapa en bra grund för njutbart och avslappnande förspel. Uppgifterna på de vita rullarna är för honom och de rosa för henne. De gula rullarna är uppgifter som kräver lite förberedelse och utförs därför en dag eller två senare.

Turas om att plocka rullar med pincetten och anta utmaningarna de innehåller, som dessa till exempel:

- Ta ett par söta och heta bilder på dig själv och skicka till din partner. Visa inte allt, bara tillräckligt för att få igång hans/hennes fantasi.

- Använd en halsduk, bälte eller handbojor för att binda fast din partner vid en stol eller i sängen. Klä av dig för honom – långsamt och sexigt. Ju mer du retar honom, desto mer kommer han vilja ha dig!

- Din partners skinkor är inte bara mysiga för dig att röra vid; de är också mycket känsliga. Smek försiktigt hennes skinkor med lite massageolja och ge dem ett litet nyp emellanåt.Börja försiktigt och öka gradvis till lite vildare smek, gärna med någon enstaka smisk om du vill.

Støpsel
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informasjon
Sosiale medier
Betalingsalternativer
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel