ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Hercules Silicone Ring
 Hercules Silicone Ring  Hercules Silicone Ring

Hercules Silicone Ring

Artikelnr: 12694
 
SEK:119kr
Antal:

Hercules Silicone Ring

Adonis™ Silicone Rings - Hercules ger fantastisk och robust erektionsförbättring. Dessa ringar är utformade för att öka uthålligheten samtidigt som de ger den ultimata komforten och har ribbade sektioner och är helt tillverkade av rent silikon. De hjälper dig att uppnå en stimulerande och spännande, sensuell upplevelse.

Dessa smidiga och starka silikonringar är gjorda för att passa nästan alla storlekar och gör att du kan upprätthålla erektion under en längre tid, för att uppnå långvarig och mer tillfredsställande sexuell njutning för dig, eller dig och din partner. Genom att hjälpa till att reglera blodflödet kommer dessa ringar att hålla dig mer än redo att ta din sensualitet till en mer spännande nivå.

Dessa erektion ehancers hjälper dig att stanna hårdare, känna dig mer intensiv och hålla dig mer stimulerad, allt i den mest komfort man kan tänka sig. Och det rena silikonhantverket innebär att du kommer att uppleva nöje som är lika säkert som det är starkt. Finns i två färger - spännande röd eller midnatt svart - dessa ringar hjälper dig att njuta av självsmekande samt hänge dig åt din partners varje förföriskt infall.

Så för den ultimata i högkvalitativ, säker och bekväm erektionsförbättring, - dessa silikonförstärkare kommer både att glädja och tillfredsställa.

Diameter: Ø 3,25 cm - 1,25 tum
Bodysafe: Ja
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner