ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Big Boy Golden XXL tabs+kräm Penisförstorare
 Big Boy Golden XXL tabs+kräm Penisförstorare  Big Boy Golden XXL tabs+kräm Penisförstorare

Big Boy Golden XXL tabs+kräm Penisförstorare

Artikelnr: 9255492553
 
SEK:686kr SEK:597kr
Antal:

Big Boy - Golden XXL + Cream -Penis Enlager

Big Boy Golden XXL är ett kosttillskott som stimulerar manliga könsorganet och ger sexuell kraft

Funktioner:

-Stimulerar det manliga könsorganet

-Förbättrar aktiviteten hos hormonerna

-Stimulerar sexuell kraft

Big Boy Golden XXL stimulerar de manliga köns organen. Dessa unika tabletter innehåller en bal anse rad blandning av ingredienser, som är speciellt utvalda för att förbättra maskulinitet.

Blod flödet till och i penis kommer att förbättras, vilket optimerar storleken på erektion. Förutom att, Big Boy Golden XXL innehåller också flera aktiva ingredienser som främjar makt, lust, potens och libido.

Hur fungerar produkten?
L-arginin är en aminosyra, som slappnar av musklerna och främjar blod flödet till de manliga köns organen.

Förbättrar blod cirkulationen i kroppen och bidrar därmed till ett förbättrat blod flöde till de manliga köns organen och penis. Penis kommer att optimeras i storlek, eftersom blod flödet är optimalt stimuleras.

Witha ört, som är känd för sin positiva effekt på hur prostatan och sexuell makt. Kalcium är viktigt för korrekt funktion av nerver och muskler.

Ingredienser per 2 tabletter: 400 mg Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus); 210 mg kalcium (kalciumkarbonat) (26% RDA *); fyllnads medel: E460; 200 mg L-arginin; klumpförebyggande medel: E570, E466; beläggnings medel: hydroxipropylmetylcellulosa; klumpförebyggande medel: E551, E470b.
* RDA = rekommenderade dag traktamenten.

Rekommenderad användning: ta en gång dagligen 2 tabletter med tillräckligt med vatten. Överskrid inte Rekommenderad daglig servering.

För en större penis prova Big Boy Golden Erect Cream. Svällkropparna i penis fylls lättare. Som ett resultat penisen blir tjockare och längre. Krämen hjälper dig också behålla en erektion längre. 50 ml

Big Boy - Golden Erect Cream är en unik kräm som kan hjälpa dig få erektion enklare, den har även egenskaper som kan ge dig en längre och mer varaktig erektion. Den är gjord på naturlig ingredienser som stimulerar och främjar blodcirkulationen till penis.

Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner