Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Glas Romance Glasdildo-GS05
 Glas Romance Glasdildo-GS05  

Glas Romance Glasdildo-GS05

Artikelnr: GS05
 
SEK:343:-
Antal:
Färg:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   
Den gläs spiral dildo är en tydlig, exceptionellt utformad vuxen njutning produkt med upphöjda, blå spiraler för att skapa en minnesvärd upplevelse bland partners eller under privat avkoppling. Den är tillverkad av tåligt glasmaterial och är helt allergivänliga. Dess förstorade spets tillför djup till din stimulering för en unik release.

Ta din strävan efter nöje till svindlande nya höjder med gläs spiral dildo. Denna handgjorda, elegant konstruerade vuxen leksak är klar med upphöjda, blå spiraler längs dess skaft för att lägga till en unik känsla av spänning.

Spiralen dildo är 6,5 inches i längd och tillverkad av omsorgsfullt utformade, hållbara och kropp-säker borosilikatglas glas. Den är ergonomiskt utformad för enkel, angenäm insättning med ett förstorad huvud för ultimat tillfredsställelse. Den gläs spiral dildo är byggd för enkel underhåll, kan para med alla tillgängliga smörjmedel, och rengörs för återanvändning med tvål och vatten.

Denna långa, smakfulla dildo behåller ett utbud av temperaturer för anpassningsbara sovrummet spela. Kör den under ett varmt tryck för att värma upp saker eller placera den i din frys för en chili möter. Lägg till en ny pärla till din samling och uppgradera ditt sexliv med gläs.
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel