ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Ass-gasm Cock Blocker
 Ass-gasm Cock Blocker  Ass-gasm Cock Blocker

Ass-gasm Cock Blocker

Artikelnr: 22303
 
SEK:649kr
Antal:

Ass-gasm Cock Blocker

Vår bästsäljande Ass-Gasm-kontakt i kombination med vår ultra-populära Elite Silicone Cock Blocker ger explosiv njutning! Ass-Gasm Cock Blocker har en liten Ass-Gasm i liten storlek med en tunn, avsmalnande axel för att säkerställa att kontakten förblir på plats när åtgärden värms upp. Den robusta justerbara ringen i rostfritt stål lindas runt hela motivets paket och lämnar axeln låst inuti silikonhylsan som andas. Den ventilerade silikon chastity buret har ett litet hål för att hjälpa till med urinering för förlängd bärbarhet.

Ass-Gasm Cock Blocker är den ultimata kyskhetsanordningen för både nybörjare och seriösa fetischentusiaster. Slip på Cock Blocker, sätt in Ass-Gasm, fäst låset och njut av spänningen att låsa din älskare - eller avstå kontrollen och lämna över nycklarna! Rostfri ring - 3 justerbara storlekar. Cock Lock - Lås din partner för bara dig! Prostataplugg - Ger den ultimata retstickan! Stimulera prostatan samtidigt som du förnekar kuken! Elite Silikon av hög kvalitet - Otroligt slät och värmer upp till din kroppstemperatur. Urineringshål - För långvarigt slitage.

När du vill ta ditt analspel till nästa nivå är Anal Fantasy Elite Collection det främsta valet för high-end anal upphetsning och prostataspel. Elite Collection är tillverkad av vår högkvalitativa Elite Silicone och är gjord för att spela hårt. Varje plugg och sond i Elite Collection är ergonomiskt utformad för maximal komfort och garanterad tillfredsställelse. Den här enheten kommer att hålla din partner i erotisk förväntan tills han släpper loss!

Total längd: Plugg: 3,5 x 1,1' - 8,9 x 2,8 cm | Ärm 5' x Ø1,8' - 12,7 x Ø4,6 cm
Infogningsbar längd: 3 tum - 7,6 cm
Material: Plugg & Hylsa: Silikon | Cock Ring, Lock & Keys: Rostfritt stål | Lås & nycklar: ABS Plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner