ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fleshlight - Gina Valentina Stellar
 Fleshlight - Gina Valentina Stellar  Fleshlight - Gina Valentina Stellar
 Fleshlight - Gina Valentina Stellar  Fleshlight - Gina Valentina Stellar

Fleshlight - Gina Valentina Stellar

Artikelnr: E32783
 
SEK:795kr
Antal:

Fleshlight - Gina Valentina Stellar

Denna underbara unga dam föddes i Rio de Janeiro, Brasilien den 18 februari 1997, och flyttade senare med sin familj till Miami. När hon var tonåring var hon känd för att vara en vänlig och pratsam tjej, särskilt med pojkar. Det var faktiskt under gymnasieåren som hon började dejta en av sina nära vänner, en populär brottare. Det var med honom hon hade sin första sexuella upplevelse.

Hon gick med i vuxenbranschen 2015 vid 19 års ålder. Gina, med sin petita ram på 5'2, 34 A-24-35, hade inga problem att få en roll i en mängd scener med många av dagens toppproduktionsstudior. På grund av hennes petita och pojkaktiga utseende och hennes förkärlek för grovt sex, kastas fru Valentina ofta i undergivna tonårsroller. När hon inte spelar rollen som student, barnvakt eller styvsyster, filmar hon också fantastiska hardcore-scener där hon deltar i trekanter, orgier och bondage.

Vid det här laget har den älskvärda vuxna filmstjärnan arbetat med några av de bästa studiorna i branschen idag, inklusive Brazzers, Evil Angel, Blacked, BangBros och Devil's Films. Som ett bevis på hennes otroliga framträdanden har Gina Valentina uppmärksammats år efter år för sina fantastiska porrframträdanden.

2017 dök hon upp på omslaget till tidningen Penthouse; samma år började hon vinna åtskilliga nomineringar från världens ledande utmärkelser för vuxna - XBIZ och AVN - som "Bästa nya skådespelerska" och "Bästa lesbiska sexscen". Dessutom vann Gina 2020 XBIZ Award för "Bästa VR-sexscen."

Det finns ingen bättre tid än nuet att uppleva din nya Stellar sexleksaksensation replika.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner