ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 My First G Spot Vibrator
 My First G Spot Vibrator  My First G Spot Vibrator
 My First G Spot Vibrator  

My First G Spot Vibrator

Artikelnr: 12231pnk
 
SEK:277kr
Antal:

Pearlessence G Vibe

Intensifiera dina orgasmiska upplevelser med Pearlessence G Vibe. Den ultrasläta och eleganta massageapparaten med flera hastigheter är perfekt formad för att retas och stimulera den känsliga G-punkten. Den kraftfulla vibratorn är idealisk för nybörjare och erfarna upptäcktsresande som vill uppgradera sin sensuella orgasmiska speltid. Massera bort dagens spänningar och upplev förhöjd extas med denna vackra lilla vuxna leksak.

Det är en kompakt och diskret massageapparat, med överlägsen stimuleringskraft. Sexleksaken är tillverkad av ouppfostrade ftalatfria ABS och har en cool, sömlös design och glansig glitterfinish och passar enkelt in i handväskan för omedelbar upphetsande njutning i farten. Vibben mäter 4,5 " x 1,5 " / 11,5 cm x 3,75 cm och har en solid axel och vinklad, böjd spets, för precision G-spot retande och tilltalande. För att få den intima och erotiska festen att börja sätta in 1 AA-batteri i basen och du är redo att gå!

Den vattentäta Pearlessence G Vibe rekommenderas för användning med kvalitetslube och är lämplig för ångande skoj i bubbelpoolen, badet eller duschen. Att uppleva minnesvärda frestande pirrningar vrider helt enkelt ändlocket för att driva upp. När den inte används, kom ihåg att rengöra den livliga leksaken före och efter leken. Spraya med en sexleksaksrengöringsmedel eller tvätta massageapparaten med varmt tvålvatten.

Total längd: 11,5 cm - 4,5 tum
Diameter: 3,75 cm - 1,5 tum
Vibrerande: Ja
Bodysafe: Ja
Material: ABS Plast
Nödvändiga batterier; Aa
Batterimängd: 1
Batterier medföljer: Nej

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner