ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Firemans Pump
 Firemans Pump  Firemans Pump

Firemans Pump

Artikelnr: 12642
 
SEK:299kr
Antal:
Firemans Pump

Brandmannens pump är pumpen för mannen som vill ha den riktiga brandslangen mellan benen. Pumpa upp din manlighet till sin optimala storlek för ökad njutning, bättre erektioner och maximal njutning. Denna lätt att använda design kommer att få dig på väg till de vinster du längtar efter på nolltid.

Pumpning fungerar med hjälp av ett vakuum som skapar en lufttät tätning runt din penis. Den använder tryck och ökat blodflöde för att förbättra din storlek över tiden. Den klarröda lampan gör klämma din väg till en bättre erektion en bris. Bara hålla öka trycket tills du hittar din nivå av sugkomfort. När du är klar med pumpningen släpper en snabbkopplingsventil suget från din penis omedelbart.

Den klara röda cylindern kan du se dina framsteg som du tränar din stav att vara det bästa det kan vara. Den flexibla, icke-pressande slangen gör pumpning i alla lägen till en enkel upplevelse. Slangen är helt löstagbar så att du kan rengöra pumpen. Den mjuka, avsmalnande hylsan skapar den ultimata lufttäta tätningen samtidigt som din kuk är bekväm och underbart stimulerad. Njut av bättre erektioner och maximal njutning medan du växer till den storlek du alltid velat ha!

Total längd 19 cm - 7,5 tum
Diameter 5,5 cm - 2,2 tum
Vattentät: Nej
Material: ABS Plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner