ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Her Finger Vibe
 Her Finger Vibe  Her Finger Vibe
 Her Finger Vibe  Her Finger Vibe

Her Finger Vibe

Artikelnr: 22318
 
SEK:499kr
Antal:

Her Finger Vibe

Vem vill inte ha sin egen sexiga hemlighet? Hon rodnade när hon bar hennes finger Vibe på fingrarna för en vibrerande massage på hennes bröstvårtor innan glider den i hennes Lacy trosor. Den silkeslena, slät silikon mjukt värmde till hennes kroppstemperatur. Hon säkrade smidigremmarna runt utsidan av hennes trosa och justerade stöten av motorn bekvämt mot hennes klitoris. Hennes hjärtslag tävlade med förväntan!

I hemlighet gled hon fingret innanför trosorna och tryckte på knappen två gånger för att slå på viska-tyst vibrationer. Delikata skakningar kändes som förföriska kyssar mot hennes klitoris. Hon tryckte på knappen om och om igen för att njuta av de pulserande mönstren. De intima förnimmelserna gjorde henne andfådd. Det här var lycka! Hennes egen privata hemlighet att bära och njuta av när hon ville. • 10 Intensiva vibrationsmönster • Entrycksknappsdrift • Ultra-Hygienisk elitsil silikon • Justerbar rem passar säkert runt fingrar eller trosor

Bruksanvisning: Laddningsbar via den medföljande USB-sladden. • Vibration Power On/Off: Tryck på och håll ned strömbrytaren för att initiera strömmen, tryck sedan på igen för att aktivera vibrationer. Tryck upprepade gånger för att cykla genom 10 mönster av vibrationer, pulsering och eskalering. Tryck och håll för att stänga av. • Njut som massageapparat: Kan lätt bäras på fingrarna för en vibrerande massage. •Skötselråd: Sanering är en kick efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten.

Total längd: 3 x 2,25 x 1 tum - 7,9 x 5,8 x 2,2 cm
Vibrationslägen: 10
Vattentät: Ja
Nödvändiga batterier: USB-laddningsbara

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner