ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fifty Shades of Grey - Satin Flogger
 Fifty Shades of Grey - Satin Flogger  

Fifty Shades of Grey - Satin Flogger

Artikelnr: E24214
 
SEK:259kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Satin Flogger

En vision i svart och metalliskt silver, denna faux läder flogger piska sticker ut mot traditionella bondage redskap som ett utsökt verktyg för sadism. Leverera retas stroke och skarpa slickar, intensifierar denna piska passioner och skämmer bort undergivna fantasier.

"Jag kommer att använda detta. Det kommer inte att göra ont, men det kommer att föra ditt blod till ytan av huden och göra dig mycket känslig." - Christian Grey

Perfekt storlek för resor, är denna förkortade flogger piska halvvägs mellan en genital flogger och en fullstor flogger, vilket gör den idealisk för att leverera läckra stick till någon del av din älskares kropp. Dess petite proportioner är idealiska för resor, så att du kan glida denna piska i en handväska eller resväska diskret.

48 metalliska silver myllrande flimmer unisont med varje gunga, samtidigt påverkar kött med ljus, sting som snabbt bygger till en uppvärmd känsla. Börja med trevande slag, bygga till mjuka snärtningar och följa med fastare svängningar för maximal effekt.

Mäter bara 15 inches från handtag till spets, är denna mini flogger lämplig för exakt stimulering samt erbjuder bredare gungor till köttigare kroppsdelar.

En del av Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkänd av författaren E L James. Denna djävulska flogger är den perfekta erotiska presenten för fans av trilogin.

Längd: 38,1 cm
Material: Konstläder

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner