ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit
 Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit  Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Artikelnr: E24218
 
SEK:614kr SEK:546kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Förvandla din säng till en bondage-lekplats och njut av lustens trängsel i mjuk satin. Perfekt för nybörjare, denna bondageuppsättning i sovrummet kan användas för att skapa ett helt kroppsskydd som är snabbt och enkelt att säkra.

"Jag kollapsar ovanpå mig och känner hans fulla vikt tvinga mig in i madrassen. Jag drar mina bundna händer över hans nacke och håller honom så bra jag kan. Jag vet i det ögonblicket att jag skulle göra vad som helst för den här mannen. Jag är hans." - Anastasia Steele

4 mjuka manschettfästen med kardborreknäppning gör det enkelt att arbeta i hela kroppen, så att du helt kan fokusera på ditt nöje. Anslut manschetterna som handbojor eller fotledsskydd med hjälp av de medföljande vridklämmorna, eller fäst dem i de medföljande sängremmarna för en fastare fasthållning som säkert binder dig till din säng.

Placera helt enkelt sängremmarna under din madrass och justera längden och bredden efter storlek, och skapa en plattform för handleds- och fotledsskydd utan behov av en sängram eller någon specialutrustning.

Justerbar för att passa enkla, dubbla, dubbelsängar och super-kingsize-sängar och lätt att fälla ner till en bärbar storlek för förvaring och enkel resa. Denna uppsättning är perfekt för par som diskretion är nyckeln till.

Remsystemet mäter 49 tum i längd med två bredder för manschetter att fästa, var och en mäter 98 tum över. Fyra remmar sticker ut under madrassen och exponerar 4 O-ringar som manschetterna ansluter till och bildar din bindning.

En del av Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkänd av författaren E L James. Levereras med en Fifty Shades of Grey förvaringsväska, detta sänghållnings kit är den perfekta erotiska presenten till fans av trilogin.

Material: Satin

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner