ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fifty Shades of Grey - Metal Handcuffs
 Fifty Shades of Grey - Metal Handcuffs  Fifty Shades of Grey - Metal Handcuffs
 Fifty Shades of Grey - Metal Handcuffs  

Fifty Shades of Grey - Metal Handcuffs

Artikelnr: E24209
 
SEK:216kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Metal Handcuffs

Blankt silverstål ger ett fast grepp på handlederna när du sjunker ner i sublim underkastelse, vilket håller dig bunden och följer din älskares önskningar. Njut av hela Fifty Shades of Grey-effekten när du tappar dig själv i dessa silverhandbojor.

"Han producerar ett par handbojor av metall från den nedre lådan. Handfängsel! Hans beröring framkallar en utsökt, tickande rysning. Jag hör honom röra sig långsamt runt den andra sidan, han tar min högra arm och muddar den. Jag drar hjälplöst på manschetten, översvämmad av sensationen "- Ana Steele

Balansera perfekt en äkta sovrums bondageupplevelse med försäkran om överhängande flykt vid behov, du. Är. Mina. är ett starkt par låsbara handbojor med en säkerhetsmekanism för sinnesstämning.

Justeras enkelt för att passa de flesta handlederna, varje manschett fäster ordentligt men kan lossas direkt med spaken på sidan av låset. Med två funktionstangenter kan du avstå från greppet utan att behöva använda säkerhetsspaken, så din partner behöver aldrig veta att det här är handbojor om du inte vill berätta för dem.

Varje handledsmanschett är graverad med Fifty Shades of Grey-logotypen och 'You. Är. Mine ', som erbjuder en unik och elegant twist i hyllning till dina Christian Gray och Anastasia Steele fantasier.

En permanent ansluten kedja åtskiljer manschetterna 3 tum från varandra, vilket ger tillräckligt med utrymme för att vrida sig samtidigt som den är ordentligt fasthållen. Trä manschetten runt sängbädden innan du fäster dem eller kombinera dem med band och rep för att ytterligare utvidga din utforskning av återhållsamhet.

Del av Fifty Shades of Grey Den officiella nöjesamlingen godkänd av författaren E L James. Levereras med en Fifty Shades of Grey förvaringspåse, dessa handbojor är den perfekta erotiska presenten till fans av trilogin.

Längd: 26,7 cm
Fästning: Lås och nyckel
Material: metall

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner