ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps
 Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps  Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps
 Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps  Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps

Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps

Artikelnr: E24219
 
SEK:249kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps

Frossa i mitten av marken mellan njutning och smärta när du förlorar dig själv till de långsamt intensifierande känslorna av dessa viktade bröstvårtan klämmor. Justerbara tryck grepp du under slitage för att eskalera din känslighet tills du ber om din erotiska release.

"Dessa är för både njutning och smärta." Kristna sorl. Christian släpper den första klämman och sedan den andra, vilket mina bröstvårtor att sjunga med en våg av söt, söt smärta ... men det är ack så bra. - Christian Grey och Ana Steele.

Fast-men-mild, dessa justerbara klämmor nypa bröstvårtorna med precis rätt mängd tryck för att långsamt bygga en värmande känslighet som blommar ut i en kittlande värk. Svajar från varje pincett klämma är en sträng av metall vikter, orsakar ytterligare känsla att genljuda genom dina bröstvårtor med varje subtil rörelse. Mjuk silikon sprider svårighetsgraden av dessa klämmor, erbjuder en vadderad bit som gör att tryck och rörelse att vara i fokus för ditt spel.

Full kontroll säkerställs artighet av den justerbara passformen på klämmorna, så att nypan aldrig är för mycket men alltid tillräckligt. Greppet justeras enkelt under slitaget för omedelbar frisättning, eller för att ytterligare intensifiera ditt spel.

Perfekt för användning som en del av progressiva sensoriska spela, din erotiska svar kan fördjupas genom att dra på vikter eller använda en vibrator för att skicka läckra rysningar genom din sensibiliserade bröstvårtor.

En del av Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkänd av författaren E L James. Komplett med en Fifty Shades of Grey förvaringsväska, dessa bröstvårtan klämmor är den perfekta erotiska gåva för fans av trilogin.

Längd: 8,3 cm
Material: Metall

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner