ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Ff Elite Double Trouble
 Ff Elite Double Trouble  

Ff Elite Double Trouble

Artikelnr: 22171
 
SEK:425kr
Antal:

Fetish Fantasy Elite Double Trouble

Fördubba ditt nöje och fördubba det roliga ... med denna strap-on dildo två är bättre än en! Silikonringen på toppen av axeln fungerar som en prestationsförbättrande kukring, medan den större bottenringen slingrar sig runt hans bollar för en supertät pressning. Du blir direkt två gånger den man du var tidigare tack vare en slät silikonaxel under som är redo att fördubbla besväret.

Silikonaxeln har en avsmalnande spets för enkel åtkomst och är smidig och sömlös hela vägen. Den är tillräckligt fast så att den inte böjer sig under penetration. Med den här praktiska lilla remmen på, kan du och din älskare uppleva spänningen med dubbel penetration utan att behöva involvera en annan partner!

Tillverkad av 100% Elite-silikon av medicinsk kvalitet, den här extremt premium dildon är kroppssäker, allergivänlig och skulpterad för att upphetsa. Elite Silicone är gjord för att spela hårt och är extremt smidig, allt från fast till flexibelt och anpassar sig till kroppens konturer. Det smidiga materialet värms snabbt upp till kroppstemperatur, vilket ger användarna den mest realistiska stimulering som någonsin föreställts. Det är ftalatfritt, latexfritt, icke-poröst och det säkraste sexleksaksmaterialet på marknaden idag!

För att rengöra kan dildon placeras i diskmaskinen eller kokas eller rengöras med Toy Cleaner och varmt vatten. Använd massor av fuktig kroppslotion för en extra våt, extra vild upplevelse.

Total längd: 15 cm - 5,9 tum
Diameter: 3 cm - 1 tum
Vattentålighet: Vattentät
Bodysafe: Ja
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner