ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 FF Fantasy Swing Stand
 FF Fantasy Swing Stand  FF Fantasy Swing Stand
 FF Fantasy Swing Stand  FF Fantasy Swing Stand

FF Fantasy Swing Stand

Artikelnr: 22052
 
SEK:3292kr SEK:3114kr
Antal:

FF Fantasy Swing Stand

Förvandla alla rum i ditt hem till en bondage lekplats med den otroliga Fantasy Swing Stand. Oroa dig inte för att borra hål i taket någonsin igen - det fristående Fantasy Swing Stand rymmer upp till 400 kg. och arbetar med någon av våra Fetish Fantasy Fantasy-gungor med ett enda stöd.

Den kraftiga rörformade stålramen ger gott om stabilitet och rörelsefrihet, så att du kan utforska nya positioner som du aldrig trodde var möjliga och svänga dig in i extas. Den breda ramen monteras på mindre än tio minuter med det medföljande monteringsverktyget. Inga ytterligare verktyg krävs. Den robusta ramen har inbyggda 'Bondage Loops', så att du kan ansluta en mängd av dina favorit Fetish Fantasy bondage begränsningar, manschetter och slipsar för att skapa spännande nya bondage scenarier.

Du kan omedelbart förvandla din vanliga sexsving till en fantastisk 'Bondage Swing' genom att använda dessa inbyggda stålöglor - möjligheterna till nöje är oändliga! Ramen ger också extra stöd för att prova nya positioner i gungan. Båda partnerna kan använda kraftiga takstänger och tvärstänger för extra stöd, hävstång och för att bibehålla balans i svingen. Utan en gunga fäst kan stativet fungera som en bondagehållare för att hålla ditt motiv i fångenskap.

När du är klar med stativet går komponenterna lätt ned på mindre än tio minuter och kan enkelt lagras eller transporteras. All nödvändig monteringshårdvara ingår.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner