ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fantasy Swing
 Fantasy Swing  Fantasy Swing

Fantasy Swing

Artikelnr: 21869
 
SEK:1299kr
Antal:

Fantasy Swing

Med den otroliga Fantasy Swing® kommer du att svänga ditt sexliv tillbaka till handling på nolltid! Installationen är snabb och enkel och kräver bara några vanliga verktyg.

Inkluderar:
Kraftig stålögonbult
Kraftig länkkedja
Torsionsfjäder
Stödstång av metall
2 stora vadderade stöd för rygg och rygg
2 små vadderade stigbygel för ben
2 EZ-öppna anslutningskrokar
Instruktions papper
Gratis Satin Love Mask

INSTRUKTIONER: Ögonbulten på Fantasy Swing® kan installeras på två ställen: i dörröppningens undersida eller i en balk i taket. Att installera ögonbulten i en dörrkarm är enklast, men dörröppningen begränsar ditt rörelseområde. Att installera ögonbulten i en stark takbjälk är den föredragna användningsmetoden. Följ båda instruktionerna noggrant för att säkerställa en säker och trevlig Fantasy Swing®-upplevelse.

FÖR DÖRRVÄGAR:
Leta reda på mitten av trädörröppningen och markera en plats på undersidan av dörrkarmen. Ögonbulten är mycket vass och kan skruvas in genom att knacka på bultens huvud med en hammare och vrida skruven tills alla trådar är dolda. Använd hammarklo för att vända ögonbulten i träet. För att underlätta införandet, borra först ett 5/16 pilothål och skruva sedan in öglbulten. Alla gängor ska vara dolda.

FÖR TAK:
Leta reda på en balk i taket med hjälp av en pinnesökare, tillgänglig i alla hårdvaruaffärer. Se till att du har tillräckligt med utrymme från omgivande väggar eller möbler. Hitta balkens mitt och markera en plats. Ögonbulten är mycket vass och kan skruvas in genom att knacka på bultens huvud med en hammare och vrida skruven tills alla trådar är dolda. Använd hammarkloven för att vrida ögonskruven i träet. För att underlätta införandet, borra först ett 5/16 pilothål och skruva sedan in öglbulten. Alla gängor ska vara dolda.

VARNING:
När ögonbulten är installerad ska du inte ta bort den av säkerhetsskäl. Om du gör det kan försvagningen av ögonbulten hållas!

HÄNGNING AV GUNGAN:
Om vikten på gungan är mindre än 200 kg, använd den medföljande torsionsfjädern. Om vikten på gungan är över 200 kg, montera gungan utan att använda en fjäder. Vid användning av två personer, se till att ta reda på båda parternas ställning när du bestämmer vikten (en partner kan vara på golvet och inte hänga från våren).

VARNING:

Om du använder Torsion Spring, undvik att lägga händerna på eller nära våren när du använder Fantasy Swing®. Dina fingrar eller andra kroppsdelar kan bli klämda om de är för nära!

Fantasy Swing® är helt justerbar och designad för din komfort. Alla dynor, stöd och stigbyxor kan justeras för att rymma en mängd olika sexuella positioner med minimal ansträngning. Hårdvaran för gungan kan också justeras för att hänga gungan på något avstånd från golvet. Använd din fantasi och ha kul!

VARNING:
Föreslagen viktgräns som inte överstiger 350 kg. Installera och använd på egen risk.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner