Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fantasy Swing
 Fantasy Swing  Fantasy Swing

Fantasy Swing

Artikelnr: 21869
 
SEK:1299:-
Antal:

Fantasy Swing

Med den otroliga Fantasy Swing® du kommer att svänga ditt sexliv tillbaka till handling på nolltid! Installationen går snabbt och enkelt och kräver bara några vanliga verktyg.

Innehåller:
Kraftig Stålögla bult
Kraftig länk kedja
Metallfjäder
Metall stöd bar
2 stora vadderade stöd för bak och rygg
2 små vadderade Stigbygps för ben
2 EZ-öppna anslutnings krokar
Instruktionsblad
Gratis satin kärleks mask

INSTRUKTIONER: ögla bult av fantasy Swing® kan installeras på två ställen: i undersidan träram av en dörröppning, eller i en balk i taket. Att installera ögla bulten i en dörrkarm är lättast, men dörröppningen begränsar ditt rörelseomfång. Att installera ögla bulten i en stark takbalk är den föredragna metoden för användning. Vänligen följ båda uppsättningarna av instruktioner noggrant för att säkerställa en säker och njutbar fantasi Swing® upplevelse.

FÖR DÖRRÖPPNINGAR:
Lokalisera mitten av trä dörröppningen och markera en plats på undersidan av dörrkarmen. Ögla bulten är mycket skarp och kan skruvas in genom att knacka på huvudet av bulten med en hammare och vrida skruven tills alla trådar är dolda. Använd hammare klo för att vrida ögla bult i trä. För att underlätta införing, borra en 5/16 pilothål först, sedan skruva ögla bult i. Alla trådar ska döljas.

FÖR TAK:
Lokalisera en bjälke i din tak användande en balk-finnare, tillgänglig från någon järnvaror lägga upp lager av. Se till att du har tillräckligt med utrymme från alla omgivande väggar eller möbler. Hitta mitten av balken och markera en plats. Ögla bulten är mycket skarp och kan skruvas in genom att knacka på huvudet av bulten med en hammare och vrida skruven tills alla trådar är dolda. Använd hammare klo för att vrida ögla skruven i trä. För att underlätta införing, borra en 5/16 pilothål först, sedan skruva ögla bult i. Alla trådar ska döljas.

Försiktighet:
När ögla bulten är installerad, ta inte bort den av säkerhetsskäl. Detta kan försvaga ögla bult Hold!

HÄNGANDE SVINGEN:
Om vikten på svingen är mindre än 200 lbs., använd en fjäder förutsatt att vikten på svingen är över 100 kg., för lägre vikter montera Swing utan användning av en fjäder. Under två personers användning, se till att redogöra för positionen för båda parter vid fastställandet av vikten (en partner kan vara på golvet, inte faktiskt hängande från våren).

Varning:

Om du använder vridning våren, undvika att sätta händerna på eller nära våren när du använder fantasy swing®. Fingrarna eller andra kroppsdelar kan bli klämde om för nära!

Fantasy Swing® är fullt justerbar och designad för din komfort. Alla kuddar, stöd och stigbygder kan justeras för att rymma en mängd olika sexuella positioner med minimal ansträngning. Hårdvaran för Swing kan också justeras för att hänga Swing något avstånd från golvet. Använd din fantasi och ha kul!

Varning:

Föreslagna viktgränsen inte överstiga 175 kg. Installera och använd på egen risk.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel