ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fun Factory - Tiger G5 Vibrator Petrol
 Fun Factory - Tiger G5 Vibrator Petrol  Fun Factory - Tiger G5 Vibrator Petrol

Fun Factory - Tiger G5 Vibrator Petrol

Artikelnr: E29477
 
SEK:998kr
Antal:

Fun Factory - Tiger G5 Vibrator Petrol

TIGER: den verkligt starka & djuriska vibratorn.

Hans territorium är den urbana djungeln. TIGER är den perfekta följeslagaren för att vandra de smala gatorna och gårdarna, upplysta av neonreklamljusen. I de vandrande stadsparkerna styr han sin stadsdjungel, varje dag en ny upplevelse – alltid på jakt efter lite ROLIGT, för att undkomma rutinen och hitta sitt nästa erotiska äventyr. Han gör ett farligt attraktivt första intryck, men egentligen TIGER är en kissekatt.

- Kraftfull strukturering runt skaftet för intensiv stimulering vid insättning
- Djup frekvens, men ändå mycket tyst motor
- 6 vibrationsrytm och 6 vibrationsintensiteter
- Särskilt flexibelt skaft av stabilt silikon som lätt anpassar sig efter kroppen och dess rörelser
- Den böjda spetsen stimulerar intensivt G-punkten och prostata
- Den breda leksaksbasen nöjer klitoris eller mellangården och gör TIGER G5 säkert för analspel
- Nyckellås för säker och diskret transport
- Batterinivådisplay
- Intuitiv kontroll
- 100% vattentät
- Designad och handgjord i Tyskland
- Silikon av medicinsk kvalitet – fritt från skadliga ämnen och lukt
- Sammetslen slät yta

Med det ergonomiska TRYCK ROLIGT ATT SPELA kontrollelement, lyder han varje kommando genom att trycka på en knapp, till njutning försiktigt eller vilt. Bit för bit TIGER är passionerat införas och varje ås passerar släppa odjuret i HONOM och HENNE. Den massiva basen innebär TIGER är också säker för analt forays och kraftfullt masserar klitoris eller mellangården. Den böjda leksak på TIGER nöjen G-punkten i en kvinna och prostata i en man. Smidig och smidig som en katt av byten, den särskilt följsamma skaftet gjord av medicinsk kvalitet silikon kan - tack vare den unika FlexiFUN Technology anpassa sig till kroppens form och alla tänkbara position. Så han är säker på att nå även de mest dolda passion punkter med kraftfull kraft.

Med totalt 12 vibrationsprogram är TIGER, precis som en riktig tiger i naturen tyst när den är på jakt – oavsett om det är på en soloturné eller med en partner. Den ergonomiska styrenheten LOOP, med lite utskärning i handtaget, vilar perfekt i användarens hand. Med ett pekfinger loopat genom silverringen för att hålla den, vilar leksaken i handflatan och de tre pekknapparna i TRYCK-TANGENTEN ATT SPELA-kontrollerna kan styras intuitivt med hjälp av en tumme. Navigeringen är enkel och bekväm med +- och – knapparna. Den röda FUN-knappen startar och stoppar TIGERS amorösa upptäcktstur med bara ett klick.

Den kraftfulla motorn i generation 5 vibrator är utformad för att tillåta mer energi i silikonaxeln. De intensiva vibrationerna fördelas utan att förlora någon minskning av styrkan i hela axeln och ända fram till leksakens spets. En batterinivådisplay säkerställer att TIGER inte förlorar sitt mål ur sikte vid precis fel tillfälle. QuickSTOP-funktionen med hjälp av KNAPPEN FUN stoppar alla hemliga äventyr på en halv sekund. Plus nyckellåset innebär att TIGER kan lämna hemmet och utforska sin naturliga miljö, resa världen diskret i en handväska eller resväska. Och helt ovanligt för katter, han älskar simning - eftersom denna vattentäta vibrator kan vara helt nedsänkt och lovar spänning under vågorna.

Förresten – den här TIGERn är inte i ränder. Istället hänför han sig i klar indien röd, kraftfull bensin och racy violett.

22,5 cm och Ø 4 cm, 266 g

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner