ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Fun Factory - Be.One
 Fun Factory - Be.One  Fun Factory - Be.One
 Fun Factory - Be.One  Fun Factory - Be.One

Fun Factory - Be.One

Artikelnr: E29912
 
SEK:699kr
Antal:

Fun Factory - Be.One

Bve. ETT – Du är vibratorn nu.

ÅTERUPPTÄCK TOUCH
Låt BE. En vila mellan fingrarna och leverera enkel vibration med varje beröring! Med två starka motorer som studsar vibrationer av varandra, ökar detta par leksak varje smeta. Välj mellan fyra hastigheter och en "randomiserad" inställning som loopar var femte minut. Pro tips: prova att glida BE. En mellan din blygdläppar!

- Uppladdningsbar - Älskar jorden.
- Kroppssäkra material - Älska dig själv.
- Vattentät - Bli våt.
- Låsfunktion för enkel resa
- Enkelt gränssnitt med en knapp
- Icke-porösa och allergivänliga
- 1 timmes spel per laddning
- 1 timmes första laddning
- 6 månaders standby-batteritid

ORGASMIC TOUCH FÖR PAR
Minns du när ni började träffas, och allt du ville göra var att röra vid varandra? Hur återtar man den känslan när din hjärna inte är översvämmad med tidiga relationer bindning hormoner? Du går tillbaka till grunderna: touch, lekfullhet, och ta reda på vad som får varandra att må bra! Använd BE· EN att utforska, spela, retas och mycket mer!

ENKELT, BEKVÄMT GREPP
The BE. EN är formad för att passa perfekt mellan fingrarna, så att när det är på plats, du verkligen inte behöver tänka på det längre. Förutom att njuta av vad du kan göra med den.

NY "FLIRT" INSTÄLLNING
När du har bläddrat igenom alla fyra hastigheter, du träffar "flirt" inställning- och KUL verkligen börjar. Till skillnad från ett traditionellt mönster, denna inställning förändras i subtila men oförutsägbara sätt, ibland mullrande tyngre, ibland lätta på lite, och alltid lämnar dig vill ha mer. För att hålla saker intressant, loopar den här inställningen inte förrän efter fem minuters retas.

TVÅ STARKA MOTORER
The BE. EN är liten, men det rymmer mycket makt! Ännu bättre, vibrationerna studsar av varandra, för en känsla som är mer organisk än stadig vibration från en enda motor.

HUR MAN ANVÄNDER VARA. ETT: NÅGRA IDÉER
1. BÄSTA HANDSFREE VIBRATION: Slip be· En mellan din blygdläppar.
2. BÄSTA FOREPLAY: Ta din tid att köra din hand + BE · En längs din partners kropp. Se vad som får dem att rysa av glädje.
3. BÄSTA BJs: Prova att använda dina vibrationsförbättrade fingrar för att försiktigt stroke perineum under en avsugning.

RENGÖR OCH BÄRVÄSKA
Detta kompakta, lättöppna skal gör det enkelt att ta din BE· EN var som helst och förvara den bort från räckhåll för damm.

Det är dränkbart vattentätt!

Bve. ONE är en batteridriven vibrator med en ansluten och integrerad batteriladdare inuti leksaken. Den laddas med hjälp av den ursprungliga magnetiska laddaren för CLICK 'N' CHARGE-systemet eller BE. EN specifik laddare.

Rengör försiktigt leksaken före första användningen och efter varje användning med varmt vatten och en mild tvål. Cleaner är speciellt lämpad för rengöring av erotiska leksaker samt för att försiktigt tvätta genitala områden.

Några droppar smörjmedel säkerställa en behaglig känsla när du sätter i leksaken. FUN FACTORY rekommenderar ett vattenbaserat smörjmedel som TOYFLUID.

OBS: Användning av silikonbaserade smörjmedel, oljor och krämer (solskyddsmedel eller solskyddsmedel, läppvårdsprodukter, eteriska oljor, kokosolja och ätbara oljor av alla slag) kan orsaka irreversibla skador på styrenheten och hela leksaken. Använd INTE någon av de produkter som anges ovan i kombination med en FUN FACTORY leksak. Användningen av någon av dessa produkter med din leksak kan upphäva garantin.

Läs denna anmärkning om användning av andra smörjmedel än TOYFLUID.

Bve. ETT: ca 7,4 cm lång och 2 cm bred

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner