ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Man Extreme Strong - 1 Kapsel
 Man Extreme Strong - 1 Kapsel  

Man Extreme Strong - 1 Kapsel

Artikelnr: manextreme1
 
SEK:95kr
Antal:

Man Extreme Strong - 1 kapsel

Man Extreme Strong är en produkt med helt naturlig sammansättning, så det är säkert och viktigast av allt effektivt kosttillskott för erektionsproblem. Säkerheten för denna produkt bekräftas också av Chief sanitära inspektionen, där Man Extreme Strong är registrerad.

Rekommendation: Använd 1 tablett i ungefär en timme före sexuell aktivitet. Överskrid inte den rekommenderade dosen som ska konsumeras på en dag. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En tablett Man Extreme Strong för ca 1-2 timmar före samlag kommer att göra dig till en riktig man!

Ingredienser:

Rhodiola rosea

forskning om R. rosea effektivitet är motsägelsefullt. Medan vissa bevis tyder på att örten kan vara till hjälp för att förbättra fysiska prestanda och lindra psykisk trötthet, metodologiska brister begränsa noggrann bedömning av effekt. Ett noggrant utformat väl rapporterat RCT som minimerar bias behövs för att fastställa den verkliga effekten av R. rosea för trötthet

Bockhornsklöver

Förekommer i regioner i Medelhavsområdet och Asien och är en av de äldsta örter som används inom medicinen. Studier har visat att BockhornsKlöver kan bidra till att minska kolesterol, hjälper vid behandling av diabetes mellitus hos vuxna, kan det användas som ett läkemedel till hjälp för att minska symtomen vid klimakteriet och premenstruellt syndrom (PMS). Det är också används med en förlust av aptit och anorexi, förbättrar matsmältningen, dålig andedräkt, förhindrar diarré och lite magont. Det är känt som en ingrediens som används i växtbaserade tabletter förstora bröst, eftersom fröna innehåller fytosanitära östrogen, ibland används i fall av otillräcklig amning av ammande kvinnor att öka mjölkproduktionen. BockhornsKlöver har ansetts ett afrodisiakum ökande sexuell lust hos både män och kvinnor i århundraden. Det används också i fallet med för tidig utlösning. Fröna innehåller kolin, som kan bromsa åldrandeprocessen och hjälper till med minnesförlust. Det används också för bronkit och astma, halsont och hosta. Det påverkar bättre hårväxt hos både kvinnor och män. Det används också för hudirritationer, sår, bölder, mjäll och celluliter. Eventuella biverkningar: allergiska reaktioner, inklusive svullnad i halsen och tungan. BockhornsKlöver kan ändra färg och lukt av urin, men det är ofarligt. Gravida kvinnor bör inte ta bockhornsklöver i någon form. På grund av den höga fiberinnehåll, bör det användas med försiktighet i fråga om någon medicinering, eftersom det kan påverka absorptionen av andra droger.

Ginseng

Ginseng är aknown som en ört corroboranting kroppen och förebygga många sjukdomar. Det upplyser sinnet och underlättar tänkande. Det hjälper till att behandla impotens, trötthet, artrit, symtom på senil demens, lägre kolesterol, öka energi, uthållighet och uthållighet i kroppen, minskar effekterna av trötthet och stress, förebygger infektioner. Forskning i Toronto (2000) tyder på att Ginseng kan ha en positiv effekt vid behandling av diabetes mellitus-sänker blodsockernivån med 20% mer än placebo. Det är en av de mest populära och effektiva tillskott av livslängd. Det lindrar massor av allvarliga konsekvenser av åldrande, såsom degeneration av blodsystemet, ökar fysiska och mentala förmågor. Uppmärksamhet har också dragits till dess positiva effekter vid behandling av cancer och förbättra idrottare prestanda.

Sarsaparilla

Denna anläggning förekommer främst i Mexiko, där det används för reumatism, cancer och hudsjukdomar. Det är en naturlig källa till manliga hormoner-innehåller sarsapogenina som efterliknar effekten av testosteron och DHEA och beta-sitosterol, som har anti-inflammatoriska och skyddande effekt på levern. Det är en källa till vitamin A, C, D och B samt järn, mangan, natrium, kisel, svavel, koppar, zink och jod. Den har en vätskedrivande verkan och orsaka svettning. Det är också betraktas som en kraftfull afrodisiakum. Spanska kolonisatörer använde det som ett botemedel mot impotens och sexuell KYLIGHET. Det finns inga biverkningar.

Avena sativa

Havre Stem extrakt-det är känt för alla perenna rik på saponiner, flavonoider, mineraler och alkaloider som krävs för en korrekt drift av det endokrina systemet. Eventuella biverkningar: ingen känd frekvens.

Zink
    Magnesium

Kosttillskott.  Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel