ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Extender Vibrating Penis Pump
 Extender Vibrating Penis Pump  Extender Vibrating Penis Pump
 Extender Vibrating Penis Pump  Extender Vibrating Penis Pump

Extender Vibrating Penis Pump

Artikelnr: 22369
 
SEK:815kr
Antal:
Extender Vibrating Penis Pump

Denna revolutionerande patentdesign gör att du kan anpassa ditt nöje med ett utdragbart rör som låser sig på plats på exakt den längd du önskar. Extender Pro Vibrerande Pump har progressiv IST-teknik med otroligt realistisk intermittent sug för att ge verklighetstrogna ""mjölkning"" förnimmelser för bästa avsugning i ditt liv! För en ännu mer häpnadsväckande onani upplevelse, njut av helt automatiserad vibration tillsammans med den kraftfulla sugningen. Tryck bara på knapparna på den laddningsbara motorn för 3 suglägen och 5 mönster av retas vibrationer som färdas hela vägen upp din penis. Det kristallklara röret är utformat för ett fast grepp och låter dig se åtgärden. Den stretchiga TPR-njutningsmäkeln hjälper till att skapa en tät tätning, medan de smidiga inre njutningsnabbarna försiktigt smeker axeln.

Funktioner: Progressiv IST-teknik = Verklighetstrogen intermittent sug: Njut av maximal njutning med realistiska intermittent sug som automatiskt mjölkar din axel och känns precis som en riktig oral upplevelse. Omge din penis med 3 lägen av stimulerande vakuumsug som du kan ta dig till extas! Resultaten är tydliga : Den tydliga hållbara sugröret kan du visa åtgärden. Avtagbar Soft Pleasure Topper: Den stretchiga nöje topper har en smidig vagina som bildar en lufttät tätning för att skapa intermittent sug. Toppern är avtagbar för enkel rengöring och pumpen kan användas med eller utan den.

Erektil dysfunktion Stöd: Regelbunden onani stärker bäckenbottenmusklerna, hjälper till att förhindra erektil dysfunktion (ED) hos män. Kantning, bruket att avsiktligt fördröja orgasmer, kan bygga en sexuell uthållighet och kan hjälpa till med ED genom att uppmuntra friska blodflödet till penis.                 

Total längd: 10,25 tum - 3 cm
Diameter: Ø 2,5 tum - 6,6 cm
Vibrationslägen: 5
Hastighetslägen: 3
Vattentät: Ja
Material: ABS Plast, termoplastiskt gummi (TPR)
Nödvändiga batterier: USB Uppladdningsbara

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner