ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Universal Breathable Harness
 Universal Breathable Harness  

Universal Breathable Harness

Artikelnr: 22162
 
SEK:614kr SEK:353kr
Antal:

Universal Breathable Harness

Slutligen en universell sele designad med komfort och flexibilitet i åtanke! Universal andningsbar sele är gjord av en supermjuk kombination av spandex och lycra och har ett bekvämt elastiskt midjeband och andningsbar sele. Du kommer inte ens att veta att du har en rem på selen tack vare det lätta materialet och det lätt andade tyget.

Den extremt bekväma selen kombinerar form och funktion, vilket gör den till den enda remmen du någonsin behöver. Universal andningsbar sele kommer med en super-stretchig O-ring av silikon som rymmer en mängd olika dina favorit-strap-on dildos. Till skillnad från de flesta läder- eller vinylsele känns materialet precis som dina favoritbomullstrosor och andas lätt när handlingen värms upp. Det finns inget skav, gnugga eller obehag i kroppen.

Välj en dildo från Fetish Fantasy Elite-systemet och njut av sensationell strap-on-sex utan att oroa dig för att remmar kommer i vägen för det roliga. Den passar i olika storlekar och kroppstyper och fungerar som ett system med vilken Fetish Fantasy Elite-dildo som helst, vibrerande eller icke.

Det bekväma tyget gör att du kan bära det under längre perioder, vilket förlänger det roliga utan att offra din komfort. För att rengöra, tvätta hand och lägg platt för att torka.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner