ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Elite Air Tight Oral Stoker
 Elite Air Tight Oral Stoker  Elite Air Tight Oral Stoker
 Elite Air Tight Oral Stoker  Elite Air Tight Oral Stoker

Elite Air Tight Oral Stoker

Artikelnr: 21644
 
SEK:499kr
Antal:
Elite Air Tight Oral Stoker

Lufttät sug garanterar att spets i eller bollar djupt, PDX Elite Air-Tight Oral Stroker kommer att ge dig den bästa oralsexupplevelsen i ditt liv! Med ett rejält, ribbad exteriört fodral för ett gediget grepp skapar PDX Elite Air-Tight Oral Stroker ett kraftfullt sug som mjölkar varje tum av din kuk. En super-smidig, verklighetstrogen Fanta Flesh innerärm fodrad med massera revben, knölar och tilltalande texturer kommer att uppfylla dina muntliga kön fantasier med varje dragkraft.

För en mängd olika stimulerande förnimmelser, helt enkelt ta bort sugkontroll klistermärke och använda tummen för att justera nivåer manuellt. Den Fanta Flesh innerhylsa är också avtagbar för handhållna nöje.

Air-Tight Sug - Kraftfull sug garanterar den mest otroliga oralsex upplevelse. Ta bort sugstyrningsdekalen och använd tummen för att justera sugnivåerna manuellt. Robust

Exteriört fodral - Den praktiska slutna lagringen har en ergonomisk design vilket garanterar ett fast grepp varje gång. Snug Realistic Feel - Den täta Fanta Flesh-tunneln värmer till din kroppstemperatur och skapar en otroligt verklighetstrogen upplevelse.

Skötselråd: Sanering är en kick efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. För att bevara din Air-Tight Strokers originalmjukhet, applicera Fanta Flesh Revive Powder efter att det har torkat.

Total längd: 19 cm - 7,3 tum
Diameter: 8 cm - 3,3 tum
Vattentät: Ja
Material: Termoplastiskt gummi (TPR)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner