ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Elite Moto Bator
 Elite Moto Bator  Elite Moto Bator
 Elite Moto Bator  Elite Moto Bator

Elite Moto Bator

Artikelnr: 21650
 
SEK:1124kr
Antal:
Elite Moto Bator

Upplev den ultimata handsfree-upplevelsen! Intensiv sug och kraftfull kolv-action dragkraft ger dig intensifierade orgasmer och maximal njutning! Sug och stötande kan avnjutas både tillsammans och separat! Upplev det bästa av två världar! Intensiv sug i kombination med kraftfull kolv-action-dragkraft - den innovativa Moto-Bator suger och kastar dig till explosiv njutning! Skjut genom den mjuka ärmens mjuka läppar för att njuta av rader och rader av stimulerande njutningsnabbar som omger din axel med varje dragkraft.

Den kraftfulla motorn garanterar en stark, stadig vakuum kommer tätt suga hela din penis, vilket ger dig den bästa onani session du någonsin haft! Anpassa ditt nöje precis som du vill ha det! Njut av sug och stötande - separat eller tillsammans! Båda kraftfulla motorer fungerar självständigt så att du kan njuta av en stimulerande, tät vakuumsug med eller utan tilltalande dragkraft. Två mönster av dragkraft hastigheter lägga till mer spänning med enkel tryck på en knapp. Omge din penis med den ultimata fantastiska upplevelsen!

Intensiv sug - Ultimat njutning omger din penis med ett otroligt stimulerande vakuumsug som ombonad du kantar ditt känsligaste område. Tryck på "R"-knappen för att uppleva extra spänning. Removeable Soft & Stretchy Sleeve - Den superstretiga och mjuka ärmen har smidiga läppar och är fodrad med rader och rader av stimulerande njutningsmutter. Behagligt värmer till din kroppstemperatur och är avtagbar för solo kul och enkel rengöring. Kraftfull Piston-Action Thrusting - Den ultrastarka motorn ger djupa, tilltalande stötar med 2 stimulerande hastighetsalternativ.

Skötselråd: PDX Elite Moto-Batorhylsan är avtagbar för enkel rengöring. Skruva bara loss den övre ringen för att ta bort hylsan. Sanering är en kick efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. Doppa inte Moto-Bator i vatten. Om så önskas, använd en vattenbaserad lotion som Moist med denna produkt.

Total längd: 23 cm - 9,1 tum
Diameter: 9 cm - 3,4 tum
Material: ABS Plast
Nödvändiga batterier: AA
Batterimängd: 4
Batterier ingår: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner