ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Elite Deluxe Mega Bator
 Elite Deluxe Mega Bator  Elite Deluxe Mega Bator
 Elite Deluxe Mega Bator  Elite Deluxe Mega Bator

Elite Deluxe Mega Bator

Artikelnr: 21657
 
SEK:1999:- SEK:1689:-
Antal:

Elite Deluxe Mega Bator


UPPLEV DEN MEST AVANCERADE, HANDSFREE, USB-RECHARGEABLE STROKERN SOM NÅGONSIN GJORTS!   Deluxe Mega-Bator är den enda handsfree-masturbatori världen som gör allt arbete för dig, så att du kan uppleva den ultimata handsfree-upplevelsen! Den innovativa Deluxe Mega-Bator kombinerar handsfree rotation och dragkraft som kan avnjutas i 10 unika mönster för helt anpassningsbara onani sessioner.

Njut av det bästa av två världar! Intensiv rotation i kombination med kraftfull kolvverkan - den innovativa handsfree-Deluxe Mega-Bator-snurrar och kastar dig till explosiv njutning! Med 3 utbytbara nöjestoppare kan du njuta av en ombonad fitta, tight röv eller smidiga läppar beroende på ditt humör. Skjut genom den realistiska njutningtopparen för att njuta av en stimulerande texturerad hylsa fodrad med rader av små ribbor som retas med skaftet med varje stöt. Den kraftfulla motorn säkerställer stark, stadig rotation, kolv-action dragkraft, och exklusiva hylsfjädringssystem kommer att helt tillfredsställa hela din penis, vilket ger dig den bästa stroker session du någonsin haft!

Spinning & Thrusting Action - Till skillnad från vanliga automatiska strokers som antingen snurrar runt eller rör sig upp och ner, kombinerar Deluxe Mega-Bator både rotation och pumprörelser för de mest realistiska känslor som någonsin återgetts. Den unika rörelsen gör att den texturerade njutningshylsan roterar medan växeln kastar upp och ner, vilket ger dig otroligt verklighetstrogna stroke-upplevelser.

Med vårt exklusiva hylsfjädringssystem - Vårt toppmoderna hylsfjädringssystem har en kraftfull magnet som låser den rörliga koppen på plats, vilket gör det enkelt att ta bort hylsan för sanering efter det roliga. När hylsan sätts in i plaströret och suspenderas från toppen av cylindern, gör det super-stretchiga materialet att användaren får maximal penetration som koppen magiskt sträcker sig när du är inne i hylsan

5 Hastigheter & 10 Mönster - Deluxe Mega-Bator har 5 kraftfulla hastigheter och 10 spännande pulseringsmönster. Använd piltangenterna för att bläddra igenom funktionerna och använd plus- och minustangenterna för att öka eller minska hastigheten.

Utbytbara realistiska Pleasure Toppers - Välj mellan 3 Deluxe Mega-Bator toppers - en ombonad fitta, snäv röv eller smidiga läppar. Varje topper är smidig, stretchig och värmer till din kroppstemperatur för att erbjuda dig en realistisk känsla.

One-Touch Control Pad - Command 5 kraftfulla hastigheter och 10 spännande pulsering / rotation mönster för att omge din penis med en maximala häpnadsväckande upplevelser!

Handhållen eller handsfree-drift - Använd din Deluxe Mega-Bator som handhållen stroker, eller montera den på sugkoppfästet för en helt handsfree-upplevelse! Placera din egen mobila enhet i den bekväma mobilenhetsklämman för ökad visuell stimulering.

Bekvämt uppladdningsbar - Uppladdningsbar via USB-laddningskabeln ingår. Anslut din Deluxe Mega-Bator till en USB-port för att ladda den. LED-lampan blinkar medan enheten laddas och lyser stadigt när laddningen är klar. Ungefärlig körtid är 1,5 timmar och ungefärlig laddningstid är 2 timmar.

Skötselanvisningar: PDX Elite Deluxe Mega-Bator toppers och hylsa är avtagbara för enkel rengöring. Skruva bara loss toppen för att växla eller ta bort hylsan. Lossa den genomskinliga ringen högst upp på hylsfodralet för att ta bort hylsan. Den klara ringen håller hylsan på plats för användning. Deluxe Mega-Bator har en reseask för förvaring. Städa upp är lätt efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. Använd om så önskas en vattenbaserad lotion som Moist med denna produkt.

Bruksanvisning:

Innan du börjar - Deluxe Mega-Bator levereras med en plastinsats som separerar magneterna. Nöjetopparen och hylsan måste tas bort för att ta bort plastinsatsen så att Deluxe Mega-Bator är klar att användas. Slå på – Tryck på mittknappen på One-Touch Control Pad för att slå på Deluxe Mega-Bator.  Start – Tryck på högerpilen för att starta rotation och dragkraft. Fortsätt att trycka på högerpilen för att bläddra igenom 10 pulsering mönster.

Tryck på vänsterpilen för att återgå till föregående mönster. Intensitet – Använd knapparna "+/-" för att öka eller minska hastigheten genom 5 intensitetsnivåer.  LED-lampor på – LED-lampor aktiveras automatiskt när Deluxe Mega-Bator är påslagen.  LED-lampor av – Tryck på mittknappen för att stänga av Deluxe Mega-Bator. 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel