ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Elite Deep Throat Vibrating Stoker/Masturbator
 Elite Deep Throat Vibrating Stoker/Masturbator  Elite Deep Throat Vibrating Stoker/Masturbator
 Elite Deep Throat Vibrating Stoker/Masturbator  Elite Deep Throat Vibrating Stoker/Masturbator

Elite Deep Throat Vibrating Stoker/Masturbator

Artikelnr: 21647
 
SEK:650kr
Antal:

Elite Deep Throat Vibrating Stoker/Masturbator

Njut av den ultimata oralsexupplevelsen i halsen med denna unikt designade onani formad precis som en realistisk hals! Fodrad med ultra-verklighetstrogna Fanta Flesh och en robust exteriör, denna stroker är redo att öppna bred och tack! Gör dig redo för ditt livs bästa avsugning! Deep Throat Vibrating Stroker ger en otroligt verklighetstrogen upplevelse med en perfekt mun redo att öppna vid.

Den djupa, böjda och välkomnande halsen skapas med Fanta Flesh för den mest realistiska onani-sessionen, medan hisnande vibrationer surrar upp och ner i axeln med ett knapptryck. Skjut in i den täta munnen, nyp i näsan och tryck djupt för en intensiv orgasm och maximal njutning! Fanta Flesh Realistic Feeling Design - Smidiga läppar och en öm tunga välkomnar din axel djupt ner i en smal axel som värms upp till din kroppstemperatur. Den robusta, hållbara utsidan möjliggör ett fast grepp för kraftfull tryckning. Nyp den realistiska näsan för en spännande fantasi med öppen och svälja.

Intensiv sugkonstruktion - Den slutna bottendesignen säkerställer extremt nöje omger din penis med otroligt vakuumsug som släpper i ditt mest känsliga område. Den smarta formen efterliknar formen av en riktig hals. Kraftfulla vibrationer - Den extremt starka motorn ger djupa och behagliga vibrationer med ett enkelt tryck på en knapp.

Skötselanvisningar: Rengöring är ett ögonblick efter roligt med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. För att återställa din Fanta Flesh till sin ursprungliga mjukhet, applicera Fanta Flesh Revive Powder inifrån och ut efter att det har torkat. Sänk inte masturbatorn i vatten. Använd om så önskas en vattenbaserad lotion som Moist med denna produkt.

Total längd: 24 cm - 9,5 tum
Diameter: 9 cm - 3,7 tum
Material: TPE | ABS plast
Nödvändiga batterier: AAA
Batterikvantitet: 2
Batterier ingår: Nej

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner