Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Doxy - StavMassager Svart
 Doxy - StavMassager Svart  

Doxy - StavMassager Svart

Artikelnr: E26221
 
SEK:1050:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Doxy - StavMassager - Världens mest kraftfulla stav-massageapparat. 

Doxy är världens mest kraftfulla elnätetsmanövrerade wand-massager. Lanserades 2013 så lockar den ett växande antal entusiaster så experimentera gärna med denna tunga, men kontrollerbara, intima Massageapparat. 

Utformad, konstruerad och monterad i vår fabrik i Cornwall, är Doxy Storbritanniens efterlängtade svar på nu avvecklade Hitachi Magic Wand. I en marknad översvämmad av billigt – och ofta farliga – imitationer, ville vi återta den nätanslutna wand massagerns rykte.

Hemligheten till framgång? Det handlar om huvudet.

Tillverkad av aluminium och gjutna på plats, innebär vikt och mekanism inuti  Doxys huvud att det rullar och mullrar, snarare än surrar. Erbjuder kraftfulla vibrationer som tränger djupt in i kroppen, är den utomordentligt effektiv när den används som en allmän kroppsmassager, eller för intima avsikter. Medan många blir nöjda med lägre inställningar, Doxy kan nå upp till 9000 RPM: det är det perfekta verktyget för dem som vill ha möjlighet att leka hårt och snabbt.

Vill erbjuda våra kunder mer, Doxy är den enda wand massager med kontrollerade puls inställning. Tar rumbly vibrationerna från låg, för hög och tillbaka igen och variabel hastighetsinställningar, tillför det en helt ny dimension till din upplevelse.

Att hitta vad som fungerar för dig är en del av det roliga, varför Doxy är perfekt för kvinnor och par redo och villiga att utforska de olika nivåerna av upphetsning.

Endast kvalitetsmaterial har använts i produktionen av våra massager och säkerhet är i framkant i sin design. Den mjuka huvudbonaden är tillverkad av ett Allergivänligt medicinsk kvalitetsmaterial som är fri från latex eller oönskade ftalater. Doxy är dessutom en av endast en handfull nätanslutna vuxenprodukter försedd med en plug topp nätaggregatet (PSU), vilket innebär en låg DC-spänning ansluts till Massageapparaten. Inte bara gör detta den helt säker, men det innebär att din Doxy kan användas över hela världen.

Doxy erbjuder kvinnor och par en nivå av kvalitet och känsla för närvarande och är oöverträffad av eventuella andra wand på marknaden.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel