ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Double Penetrator
 Double Penetrator  Double Penetrator
 Double Penetrator  Double Penetrator

Double Penetrator

Artikelnr: 21530
 
SEK:559kr
Antal:
Double Penetrator

Dubbla nöjet och dubbla det roliga med den otroliga Remote Control Double Penetrator! Sluta slåss över fjärrkontrollen och njut av spänningen med dubbel penetration utan att införa en tredje partner i mixen! Driven av en RC-frekvens som fungerar upp till 25 fot, är denna trådlösa dubbel penetrator den perfekta par leksak som kommer att lägga till en ny dimension till din älskog!

Ta kontroll över fjärrkontrollen själv eller överlämna den till din partner och ge dem total kontroll. Den trådlösa fjärrkontrollen gör att du kan cykla genom 20 spännande pulseringsmönster och hitta en funktion som är helt rätt för dig! Du styr när och hur ofta dubbel penetrator vibrerar, medan du båda njuta av den typ av sex du bara har drömt om. Tillverkad av vår kroppssäkra, ftalatfria Elite Silicone, har denna dubbel penetrator en rund pärlstavsaxel som stimulerar och retar din partner med varje dragkraft.

Den kraftfulla trådlösa kulan glider upp på basen av den pärlstavstimulator och ger spännande vibrationer där du vill ha dem mest! Den stretchiga silikon cockring sätter en klämma på prestanda letdowns genom att leverera en stram klämma till hans skaft, medan den släta pärlstav exciter ger extra stimulans under dubbel penetration. Bär ringen runt din skaft och plocka ett hål-den flexibla teaser kan användas vaginalt eller anally för lika fantastiska resultat! Prova det i duschen eller badtunnan och förvandla bad tid till njutning tid.

Cleanup är en kick efter det roliga med Pipedream Toy Cleaner och varmt vatten. Använd massor av Moist för ett extra vått och vilt möte!

Total längd: 13 cm - 5,1 tum
Diameter: 5 cm - 2 tum
Bodysafe: Ja
Material: Silikon
Nödvändiga batterier: AAA
Batteri kvantitet: 1
Batterier medföljer: Ja

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner