ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Dotty Dora Mystim MasturbaTIN
 Dotty Dora Mystim MasturbaTIN  Dotty Dora Mystim MasturbaTIN

Dotty Dora Mystim MasturbaTIN

Artikelnr: 33561
 
SEK:159kr
Antal:

Dotty Dora Mystim MasturbaTIN

MASTURBATIN DOTTY DORA - vid sex en klar poängvinst Om du vill komma direkt till saken, kom i nära kontakt med MasturbatTIN Dotty Dora. Att besöka henne alltid mottaglig bläckfisk är en riktig glädje och alltid underbart. Inuti känns det ganska naturligt som i en riktig fitta. Framför allt gör den slående prickstrukturen kontakten med din äventyrliga skurk särskilt intensiv.

Låt oss gå: Se själv vad Hotty kan göra för dig. Använd ärligt talat, vår MasturbatTIN fickfitta Dotty Dora och hennes härliga systrar Ribbed Rita och Swirl Girl kan verkligen ta mycket. Men ändå, när du tar din favoritfitta ur lådan, var försiktig eftersom den är gjord av underbart mjukt TPE-material. Ta sedan ut skyddskroppen, som försträcker MasturbatTIN Dotty Dora underbart och håller den redo hela tiden.

Plötslig huvudvärk, hennes menstruation igen eller bara inte känner för det, allt detta händer aldrig med henne. Stänk först lite av det medföljande smörjmedlet i det för att lossa det, sedan glider det desto bättre när det är djupt nedsänkt. Så sväng din willie och visa henne att du inte är en fitta själv. För upprepade gärningsmän Egentligen är MasturbatTIN Dotty Dora bara ute för en nattkiosk. Hanterad med försiktighet är hon också redo för en andra eller tredje åktur. Först när hon är helt bortkastad är det dags för en ny MasturbatTIN-fitta.

Fortfarande i god form? Rengör och desinficera våtmarkerna med vatten och milt skum och låt dem torka väl. Insidertips: Om du pulveriserar det ordentligt med vårt nya vårdpulver 'Virgin Wonder' behåller det sin oskuldiga sammetslen yta. Sätt tillbaka skyddsproppen, sätt på locket och tillbaka i den roliga, snygga förpackningen till nästa gång. Förresten: Som den riktiga saken hon är, är MasturbatTIN Dotty Dora perfekt som en gåva. När allt kommer omkring är en god MasturbatTIN 'coochie in a burk' mycket bättre än konserverad öl.

Total längd: 7 cm
Diameter: Ø 5,3 cm

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner