Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Darling Devil Vibrator Raspberry
 Darling Devil Vibrator Raspberry  Darling Devil Vibrator Raspberry

Darling Devil Vibrator Raspberry

Artikelnr: E29489
 
SEK:615:-
Antal:

Fun Factory - Darling Devil Vibrator Raspberry

Djävulskt kul.

Ha en syndigt bra tid med DARLING DEVIL! Denna vibe är en del av vår BATTERILINJE och har den starkaste batteridrivna motorn där ute, med en djup bastonvibration som säkert kommer att tillfredsställas. Darling DEVIL är utformad för maximal frihet och använder smart laddningsteknik för att skilja mellan vanliga eller laddningsbara batterier, samtidigt som den körs lika bra på båda. Du kan även ladda dina uppladdningsbara batterier inuti leksaken med tillägg av HYBRID KIT, för alla bekvämligheten av en batterileksak plus de miljövänliga fördelarna med en laddningsbar atmosfär. Kort sagt, FUN FACTORY s konstruerade har uppfunnit helt ny teknik för att ge dig den bästa vibrator möjligt.

- Smart laddningsteknik skiljer mellan vanliga och laddningsbara batterier
- Djup, mullrande vibrationer
- Använd så fort du kommer hem!
- Ca 1 timmekontinuerligt spel på högsta inställning
- Låsfunktion för enkel resa
- Tyst & diskret
- Intuitiv knappkontroll
- Enkel på/ av med FUN-knapp
- LED-laddningsindikatorlampa
- Designad och handgjord i Tyskland
- Kroppssäkra material
- Vattentät

KRAFTFULL, PURRING MOTOR
ÄLSKLING DEVIL ger dig den typ av vibrationer du längtar efter: djup, mullrande, och naturligtvis, stark! BATTERY+ leksaker har de mest kraftfulla batteridrivna motorerna på marknaden. Till skillnad från de flesta batterileksaker, upprätthåller den samma nivå av vibrationsstyrka under hela laddningen, för kraftfull KUL till slutet!

MILJÖVÄNLIG & BEKVÄM
Det här är inte bara en batterileksak. DARLING DEVIL introducerar ny FUN FACTORY-teknik som låter dig använda antingen vanliga eller laddningsbara batterier enklare än någonsin tidigare, vilket gör denna leksak bekvämare, mer miljövänlig och kompatibel med alla livsstilar. Vid köp av HYBRID KIT kan du ladda dina uppladdningsbara batterier inuti leksaken, så att du kan komma igång snabbare när du vill spela.

MÅNGSIDIG FORM
Precisera dina mest känsliga fläckar med riktade vibrationer från silikonhornen, eller kör sin texturerade axel längs huden. DARLING DEVIL är den perfekta vibben för retas!

NÄR DU VILL
Ibland vill du bara ha massor av sex, och så mycket som vi älskar uppladdningsbara leksaker, med att stanna upp och ladda din favorit kan verkligen röra upp ditt flöde. DARLING DEVIL ger dig miljövänliga fördelarna med en uppladdningsbar leksak, med möjlighet att stjäla batterierna från fjärrkontrollen om du behöver köpa lite mer tid med din vibrator.

FORTSÄTT ATT GE
Vill du ha en gåva som du kan använda tillsammans direkt? Så länge du har färska batterier, är denna vibe bra att gå!

UTFORMAD FÖR DISKRETION
Du behöver inte lämna den här lilla djävulen ut laddning när du har sällskap! Bara stovar den i en låda och sätta i färska (eller nyladdade) batterier när du är redo att spela.

TVÅ ÅRS GARANTI
Tillverkad med samma högkvalitativa material och tysk teknik som alla FUN FACTORY leksaker, är DARLING DEVIL leksaken du vill ha till det pris du vill ha.

20,5 cm - Ø 2,4 - 4,0 cm, 204 g

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel