Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Crave - Wink Vibrator Blue
 Crave - Wink Vibrator Blue  Crave - Wink Vibrator Blue

Crave - Wink Vibrator Blue

Artikelnr: Crave-E24960
 
SEK:793:-
Antal:

Wink vibrator av Crave. Söt och subtil. Din eftermiddags pick-me-up som en liten skott av espresso, erbjuder Wink en snabb injektion av glädje. De koncentrerade vibrationerna i silikonspetsen ger direkt känsla precis där du vill ha den. - Den starka enda motorn med en platt silikon spets avsedd för extern klitoris stimulans.

Solid metall rostfritt stål garanterar att produkten kommer att finnas så länge som du vill. Chic och stark med en enda mikro-motor i vår minsta vibrator hittills levererar Wink fokuserade vibrationer för en unikt lekfull upplevelse. Tyst Precis som sin gest som namngett Wink är inte mycket mer högljudd än en fjärils vingslag.

Ett liten batteri Wink fungerar sex timmar på ett enda AAA-batteri. Inga kablar eller laddare att bära runt på. Och du kan lagra batteriet i den bakre delen av Wink för att undvika att förbruka strömmen när du inte använder den. Splashy Helt vattentät när hopmonterad är Wink perfekt för att leka i badkar, dusch, eller under vattnet. Sänk den säkert för lek eller för enkel rengöring med tvål och vatten. Ute är Wink mindre än många mascaraförpackningar och kan stoppas i den minsta vristväska för en natt på stan eller i hörnet på handbagaget för äventyr långt från hemmet.

Storlek: 10,6 x 1,8 x 1,8 cm

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel