Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Crave - Solo Vibrator Purple
 Crave - Solo Vibrator Purple  

Crave - Solo Vibrator Purple

Artikelnr: Crave-E24957
 
SEK:1605:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Solo vibrator från Crave. Elegant och Böjd för vibration där det behövs. Okomplicerat kul En klassisk vibratorform, uppdaterad med en sofistikerad design och kraftfull motor. När du vet vad du vill och hur du vill ha det. - En stark enda motor med en väl avrundad spets och plana ytor kan ge direkt stimulering av klitoris och är bra för partner lek. - Hög kvalitets  metall bas och unika motorfästen håller vibrationer vid silikonspetsen och inte i handen. Allvarligt sexig Slip Solo i din hand för stunder du vill ha mer intensiva sensationer än fingrarna kan ge. 

Med fyra vibrationslägen och fyra effektnivåer, har du kul med att upptäcka nya ideala kombinationer. Mjukare än en viskning Ingenting förstör en sexig ögonblick som ett högljudd surr. Solo är betydligt tystare än någon annan vibrator, vilket möjliggör ett bredare utbud av möjligheter för när och var du kommer att använda den. Inga batterier, inga sladdar, inga dockningsstation Den lilla metallbasen på Solo lossnar och ansluts till en standard USB-port, där den kommer att laddas helt på mindre än två timmar. 

Bekymmersfri och miljövänlig, kan Solo laddas på din dator eller telefonladdare så den är redo att användas när du är. Bekymmersfri rengöring Helt vattentät när den är hopmonterad, är Solo perfekt för att leka i badkar, dusch, eller på din avskilda havsutflykt. Sänk den säkert för lek eller för enkel rengöring med tvål och vatten. Ta mig med dig Med ett elegant svart läderresefodral, är Solo en perfekt sängattiralj hemma eller borta.

Storlek: 11,1 x 2,7 x 1,23 cm

 

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel